IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр след празничния – какво да изберете?

9 януари 2022 13 30

Ето няколко тенденции за зимни нокти

IStockphoto

IStockphoto

След като празниците минаха, много жени търсят свежи идеи за зимен маникюр, с които да сменят празничния с елхички, коледни играчки и еленчета. Някои дори така са планирали посещението в салона, че до няколко дни след настъпването на 2022 г., да си направят нов дизайн по ноктите. Но какво да изберат?

Хубаво е да не се ограничавате само до маникюра със снежинки и заскрежени пейзажи. Има толкова много визии, които да смените до края на зимата, като възможностите за използване на повече от няколко цвята са големи.

На какви нюанси лакове да заложите?

Освен бялото, сивото и различните нюанси на синьото, златото и среброто са първите, за които някои се сещат. Но все пак тях сме ползвали при маникюра за Нова година. Ето защо може да експериментираме с други цветове като резедаво, лилаво, нюд и други.

Независимо дали сте избрали монохромен или омбре дизайн, със сигурност ще го разчупите, като ползвате някои стикери или бижута за нокти, които са актуални и за 2022 г.

Коя форма е най-актуална?

Много инфлуенсъри споделят в социалните мрежи, че бадемовидните и овални форми ще са номер едно до края на зимния сезон. След тях второ място заема квадратната, но с леко заоблени ъгли. Що се отнася до дължината на ноктите, най-подходяща ще е къса или средно дълга.

Кои тенденции да пробвате за новия си зимен маникюр?

1. Кадифе

Лаковете, които след нанасянето върху ноктите имитират ефекта на кадифе, ще се ползват и през 2022 г. Като след празничния маникюр, няма по-подходящо време, в което да ги изпробвате, ако все още не сте.

Докато в края на годината бе по-актуално по-голяма площ от плочките да са кадифени, то сега идва ред на друга тенденция – френски маникюр с блясъка на плата. Има и вариант да си направите омбре с въпросния лак.

2. Негативно пространство

И през 2022 този стил продължава да се търси. Все пак още много жени продължават сами да си правят маникюра у дома и им трябват по-лесни за изпълнение дизайни.

Квадрати, вълни, триъгълници и най-различни графични линии могат да присъстват по ноктите. Най-важното е една част от тях да е празна.

3. Холограма и френски маникюр в 1

Френският маникюр ще продължава да се изменя. Ако имате холографски лак за нокти, останал от празничния маникюр, може да го ползвате, като го съчетаете с бял цвят, като ги застъпите.

Ноктите са в овална форма, като едната им страна е с бяла лента, докато другата може да е със сив холографски лак, който блести под светлината. В средата образуват триъгълник.

4. Реалистични цветя

Както стана ясно, стикерите за нокти продължават да се ползват, като до края на зимата може да изпробвате тези на реалистични цветя като рози, лалета, детелини и други. Нищо, че навън е студено, залепете си на част от ноктите от тях за ежедневен маникюр.

Ако сте с по-къси нокти и не харесвате твърде цветните и натруфени дизайни, то поставете безцветен или телесен цвят за основа, след което залепете стикер на половината от ноктите. Получава се много нежен маникюр, който всяка от нас може да постигне в домашни условия.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари