IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година, ново Аз: Принцеса София с промяна в прическата

13 януари 2022 08 30

Тя и преди е правила експерименти с косата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса София от Швеция започва новата година с нова прическа.

Тя и съпругът ѝ принц Карл Филип се появиха заедно на събитие в понеделник, 10 януари, за да присъстват на представлението „Празнуваме демокрацията – 100 години“. То се проведе в чест на навършването на един век от присъствието на жени в шведския парламент. „Видяхме невероятно изпълнение, показващо развитието на нашата страна и целия фронт на избирателното движение“, написа двойката в социалните мрежи.

Представлението обаче не беше единственото, което привлече вниманието на гостите. Принцеса София беше облечена с красив ансамбъл с геометрични шарки и изявени обеци, но новата ѝ прическа бе това, към което всички се бяха съсредоточили. 37-годишната София дебютира остър бретон, който завършва точно над очите.

Това не е първият път, в който принцесата експериментира с косата си. В миналото тя е носила по-къси бретони или стилове, които оформят лицето й. За първата снимка на петчленното ѝ семейство, публикувана през лятото, тя беше с малко по-жив бретон, който се разделяше по средата. Кадърът беше споделен в социалните мрежи само няколко месеца след раждането на принц Юлиан.

София беше с разделен на две дълъг бретон и при посрещането на краля и кралицата на Испания – Фелипе и Летисия. Тогава двете семейства присъстваха на специален банкет, на който всички дами носеха своите красиви тиари. 49-годишната Летисия облече тъмносиня рокля без ръкави, допълвайки я с тиарата Fleur-de-Lys и брошка в същия стил. Диамантеният аксесоар за коса е бил сватбен подарък за принцеса Виктория Евгения Батенберг от съпруга ѝ крал Алфонсо XIII.

Крал Карл Густав и кралица Силвия бяха в ролята си на основни домакини, като кралицата носеше шведската тиара Cameo. Това е един от любимите ѝ аксесоари, който носи и на сватбата си. По-голямата ѝ дъщеря – принцеса Виктория – последва примера на майка си, слагайки тиарата по време на сватбата си през 2010 година.

Принцеса Виктория носеше флорална рокля, допълвайки я с тиарата Aquamarine Kokoshnik, която е била носена от много членове на семейството ѝ, включително и по-малката ѝ сестра – принцеса Маделейн.

Що се отнася до принцеса София, тя сложи сватбената си тиара, която перфектно завърши изцяло белия ѝ тоалет. Въпреки че аксесоарът, подарен от краля и кралицата, първоначално е бил инкрустиран с емералди за сватбата на София и Карл Филип, малко по-късно младоженците ги сменят с перли.

По-рано през месеца крал Карл Густав и кралица Силвия обявиха, че са дали положителни резултати за коронавирус. От двореца обявиха, че двамата изпитват много леки симптоми и се чувстват добре, имайки предвид обстоятелствата. От изявлението става ясно, че 75-годишният крал и 78-годишната му съпруга са получили три дози на ваксинация.

Двамата в момента са се изолирали в дома си и спазват всички мерки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари