IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим пролет/лято: Примерът на Кейли Куоко

11 май 2022 10 30

Гримьорът на звездата споделя своите тайни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Най-новата визия на Кейли Куоко е доказателство, че мечтите се сбъдват

Преди няколко дни актрисата на събитие, организирано от фондацията на Джон Ритър в Лос Анджелис, облечена в дантелена рокля на Zuhair Murad с изпъкнали рамене, пухкави ръкави и корсет. Тя завърши визията с разкошен грим, който веднага добавяме към нашите летни записки за вдъхновение. 

Известната гримьорка, и дългогодишен приятелка на Куоко, Джейми Грийнбърг сподели няколко снимки от зад кулисите на процеса, като също така даде интервю пред списание People за това как е постигнал монохромния вид

"Роклята наистина вдъхнови визията. Искахме да допълним романтиката на цялата картинка. Така че избрахме розовия цвят, който се свързва с флиртуването и лятото!", каза Грийнбърг за грима, който описва като ефирен и зачервен от любов. Що се отнася до грижата за кожата, гримьорката признава, че не би могла да създаде външния вид без околоочен крем, който тя използва за подготовка на зоната под очите, както и като завършващ щрих на грима. Куоко пък го нанася върху високите точки на скулите си за повече блясък. 

За да постигне пастелния нюанс върху очите, Грийнбърг използва розови сенки върху половината от клепача и завършва с лилава очна линия, с която създава цветно котешко око. Гримьорката също така разчита и на продукти от собствената си линия, като първо използва розов нюанс върху очите, бузите и устните на Куоко. Устните се третират и с балсам, отново в розово, който да придаде повече блясък. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Докато се подготвяше за червения килим, актрисата разкри и едно от нещата, с които никога не се разделя - капки за очи. Те значително намаляват зачервяването и позволяват на очите да изглеждат по-свежи и да разкрият естествената си красота. "Толкова обичам този продукт, че не излизам на събитие без него", категорична бе Кейли. 

Докато гримьорната със сигурност е мястото, където се случва магията, Грийнбърг сподели и част от ритуалите за подготовка, които тя и Куоко имат. Те включват лате с овесено мляко, страхотни плейлисти, много смях и шеги. "Това никога не се променя и никога не омръзва", казва гримьорката за безгрижната атмосфера. 

С много любов към външния си вид, Куоко публикува галерия от снимки в социалните мрежи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари