IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грижа за кожата: 14-степенният ритуал на Хейли Бийбър

23 май 2022 08 30

Моделката публикува видео в TikTok

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър не се шегува, когато става въпрос за грижа за кожата. Малко повече от година, след като сподели каква е вечерната й рутина за красота, сега моделката споделя тайните си за през деня и гримирането. 

25-годишната съпруга на Джъстин Бийбър публикува видеа в социалната мрежа TikTok, което включва 14-степенен ритуал за грижа за кожата. Процесът е толкова дълъг, че не успя да се събере в един клип, което накара Хейли да публикува втора част. Звездата обясни, че се намира в Чикаго за един от концертите на Джъстин от турнето му Justice и има няколко свободни часа, в които да разкрие пред феновете си своите тайни за красота. 

"Реших да ви покажа как се подготвям за деня, след което ще се опитам да си намеря вкусно кафе и да се разходя из града", каза още тя. Въпреки че Хейли не назова марките на всичките си продукти, тя все пак спомена някои от тях, насочвайки феновете, които искат да й подражават във всяко едно отношение. 

@haileybieber

GRWM in Chicago pt. 1 ?✨

♬ Indian Summer - HOAX

Сутрешната рутина на модела започва със серум с витамин С. Хейли заяви, че изпробва продукта от няколко седмици, но не каза коя е марката, която го прави. Възможно е да от собствената й колекция за грижа за кожата Rhode, която ще излезе на пазара съвсем скоро. След това беше време за два вида овлажнители, чиято марка също не беше спомената. 

Най-накрая Хейли започна да споделя повече детайли за нещата в банята си. Тя разкри, че използва воден спрей за тен преди лягане, за да се сдобие с повече загар без да се излага на вредните слънчеви лъчи. "Гледам да седя далеч от слънцето, но в същото време се опитвам да придам на лицето си онзи слънчев блясък, така че използвам водата и съм много доволна", казва моделката. 

Когато все пак й се наложи на излиза навън, г-жа Бийбър не забравя за слънцезащитния крем, който е с фактор 40. След него се нанася кремообразен изсветляващ коректор. След това Хейли слага малко руж за допълнителна руменина и гел за вежди. Признава, че не очертава веждите си, защото "съм твърде мързелива". 

@haileybieber

GRWM PT. 2

♬ Indian Summer - HOAX

Следващата стъпка е подчертаване на скулите с дует от засенчващи и подчертаващи кремове. След това Хейли преминава към очите, използвайки любимите си сенки. За устните използва първо молив, след което се насочва към червилото. Завършва цялата визия с полупрозрачна насипна пудра и оформя прическата си с преса, за да създаде емлбематичните си свободни вълни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари