IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Хейли Бийбър с бонбонено предложение

26 април 2022 10 30

Звездата разкрива и защо се е отказала от модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър реши да се поддаде на изкушението и започна новия пролетен сезон с нова прическа.

Младата звезда застава на корицата на списание Allure и участва в красива фотосесия, където показа промяната във визията. Оказва се, че Хейли е решила да замени отличителните си руси кичури с по-цветния и пастелен розов цвят. На снимките моделката е с жив, мокър, вълнообразен къс боб, който стига точно до средата на врата ѝ. Фините ѝ сенки за очи и червилото бяха в тон с цвета на косата, а сребърният прозрачен гащеризон с мъниста завършваше визията.

Преди обаче да хукнете към салоните, за да боядисате косата си в розово, ви разкриваме, че промяната на Хейли всъщност е временна. На следващите снимки виждаме, че моделката се е завърнала към по-дългата и по-тъмна прическа. Един от кадрите показва как живата коса на Хейли е украсена с кристали, а на друг тя е прибрана на кок. Сребърният гащеризон е заменен от златна мрежеста рокля, украсена с лилави флорални апликации.

Бийбър рекламира предстоящата си линия за красота Rhode, която трябва да стартира това лято. По време на интервюто тя сподели притесненията си относно стартирането на поредна звездна козметична марка. „Мисля, че като екип се захванахме с това, знаейки, че хората са уморени да виждат марка след марка от различни хора, лица и знаменитости“, казва Хейли. Тя обаче вярва в своите продукти и ги смята за нещо по-различно и по-свежо от това, което се предлага на пазара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Самата Хейли е много отдадена на марката си. Тя дори преминава онлайн курсове по дерматология, за да научи повече за грижата за кожата. Споделя, че го е направила не само, за да бъде в крак с това, което произвежда, но и за да се осведоми за правилната рутина за красота.

„Не искам да се чувствам зле“

Освен че промотира новата си козметична линия, Хейли говори и за отказването си от модния бизнес. Тя беше една от най-обещаващите звезди в индустрията, участвайки в дефилета на Dolce & Gabbana и Off-White. Една лоша среща с директор по кастинг обаче променя живота ѝ.

„Той каза нещо на агента ми, което разклати увереността ми, що се отнася до дефилетата. Не исках да се чувствам зле в това пространство, защото се чувствах добре относно останалата работа, която вършех. Защо трябваше да преминавам през нещо, което ме кара да се чувствам малка и незначителна?“, казва Хейли пред Allure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

В интервюто Бийбър разкрива и как е намерила баланс между кариерата си на моде и живота като предприемач, имайки предвид своята козметична линия, вдъхновена от майка ѝ и баба ѝ.

„Никога няма да забравя как майка ми, като дете, ме изкарваше от ваната, мокреше ме от главата до петите, за да съм хидратирана. Тя беше много фокусирана върху здравето на кожата ми“, казва Хейли. Допълва, че любовта към красотата тръгва от баба ѝ, преминава през майка ѝ и стига до нея. Именно това е вдъхновило създаването на Rhode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Разработването на перфектните формули обаче е отнело доста време и много тестове. Хейли е поръчвала огромни количества козметика, за да разбере какво трябва и какво не трябва да има в един продукт. Осъзнала е, че е най-важно стоката да е на достъпна цена и да помага на хората, за да могат те да се връщат към нея отново и отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари