IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр пролет/лято: Megan Thee Stallion с 3D идея

20 май 2022 17 50

Маникюристката й се е вдъхновила от аксесоари на Schiaparelli

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хубавият и стилен маникюр винаги привлича внимание. Той се набива на очи, дори и да не е направен с този ефект. Сга, когато прекарваме повече време навън, трябва да помислим за красотата не само на лицето, но и на ръцете. Пролетните и летните маникюри са начин да превърнем дори един обикновен тоалет в нещо специално и да повдгинем леко настроението си. 

Този път очите ни бяха привлечени от ноктите на Megan Thee Stallion, които обикновено са изваяни и изпилени до съвършенство от маникюристката Кока Мишел. Тя е създавала безброй единствени по рода си маникюри за рапърката от Хюстън, търсейки аниме, скелети и дори термични топлинни изображения за вдъхновение. 

За последната визия на Megan Thee Stallion обаче Мишел добави позлатени 3D детайли, вдъхновени от разкошните аксесоари на Schiaparelli. Основата на ноктите беше тъмночерна, а всяко едно от допълненията й констрастираше по перфектен начин. Рапърката съчета ноктите с роклята си на Schiaparelli, за приеме наградата Webby за артист на годината на 16 май

Два дни по-късно Megan сподели снимки на ансамбъла в социалните мрежи. На тях ясно се виждат и ноктите й, но третият кадър ги показва още по-добре.

Кока Мишел е лакирала всеки един нокът в черно, след което е добавила единични малки златни апликации, повечето от които са оформени като части на тялото. Всеки един от ноктите, без палците, са покрити с детайлите. На показалците маникюристката е създала синьо око върху петна златен пигмент. Безименните пръсти са изпъстрени с позлатени уши, а един от средните е завършен с малък златист нос. 

На другия среден пръст се вижда катинар. На едно от кутретата Мишел е поставила ключалка, а на другото чифт плътни устни

С ръка на сърцето можем да кажем, че това е абсолютно зашеметяващ и брилянтен поглед върху характерната естетика на Schiaparalli. Най-вероятно маникюрът няма да издържи дълго, тъй като Thee Stallion сменя дизайна на ноктите си толкова бързо, колкото и дрехите. Така ще се насладим на него, докато не се появи заместителят му. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари