IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр: Ванеса Хъджинс следва примера на Хейли Бийбър

12 юли 2022 08 30

Подходящ за всеки, който обича фините дизайни

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ванеса Хъджинс реши да последва примера на Хейли Бийбър за следващия си летен маникюр

Актрисата избра маникюристката Зола Ганзорит от Лос Анджелис, за да се сдобие с нокти в бадемова форма и бял цвят, известни още като "глазирана поничка". Ганзорит даде по-близък поглед на маникюра, споделяйки снимки в социалните мрежи. В колекцията попадна и кадър на ръцете на Хъджинс, поставени върху перлената й огърлица, както и такъв на усмихнатата актриса, позираща за селфи. 

За щастие на феновете, които се надява да се сдобият със същия външен вид, Ганзорит включи и разяснение за всички продукти, използвани от нея. Всичко започва с гел покритие, след което се добавя бял цвят и най-накрая се поставя пудра за нокти за по-блестящ и хромиран ефект

Дизайнът "глазирана поничка" на Ганзорит, наречен така заради блестящия, хроматичен ефект, се превърна в хит след тазгодишната Met Gala, където Хейли Бийбър дебютира ноктите заедно с кремавия си тоалет на Saint Laurent и пелерина от бели пера. В интервю за Refinery29, публикувано през юни, 25-годишната моделка разкри тайната на нейните нокти, които привличат все повече фенове. 

"Нанасям един тънък слой от цвят и след това поставям хромирана пудра върху него. Харесва ми и да смесвам различни цветове. В момента съм се запалила по хрома и той работи с всеки нюанс", казва Хейли. Тя доказа любовта си към различната гама цветове, лакирайки ноктите си в зелено за последното си видео в TikTok. 

Концепцията на Бийбър за "глазирана поничка" е основна част от цялостната й философия за красота - от личните й цели за грижа за кожата до дебютната й козметична линия Rhode. "Намирам всяко влияние, което мога да имам върху някого, за много ласкателно. Всеки път, когато някой ми каже, че се вдъхновява от мен, ме кара да се усмихвам", казва Хейли пред People. Допълва, че това е най-добрата част от създаването на съдържание и продукти за хората. 

Моделката казва още, че научава много от общността, създала се в TikTok. Признава, че гледа какви продукти за кожата използват другите потребители и, според нея, по този начин всеки научава нещо ново и полезно за себе си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари