IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна красота: Хейли Бийбър със съвети за грижа за кожата

19 юни 2022 18 00

Моделката пуска на пазара своя козметична линия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изобретателката на естетиката „Cool Girl“ Хейли Бийбър винаги е с безупречна кожа, благодарение на предстоящата ѝ линия за красота Rhone Skincare. За щастие на нейните фенове, моделката споделя своите тайни за грижа за кожата, като най-хубавото е, че безупречният ѝ вид може да бъде постигнат с продукти и от местната козметика.

Чрез социалната мрежа TikTok супермоделът дава своите съвети за това как да бъдем с перфектна кожа, дори и в горещото време на лятото. Тя също така споделя пълноценни трикове за ежедневен грим, както и как правилно да нанасяме гланц за устни. Днешният урок за красота от страна на Бийбър идва под формата на бърза подготовка на кожата, която завършва с нанасяне на грим в три стъпки.

Като за начало, Хейли започва подготовката на тена си с овлажняващ тоник. Растителните екстракти в нейната формула действат за изравняване на тена на кожата, оставяйки я блестяща и с по-малко тъмни петна. След това моделката използва продукт с витамин С, на който не споменава името. Тя признава, че е тествала козметиката през последните няколко седмици и се е влюбила в нея. След това идва време за овлажнители, комбинирани с продукт с пептиди и хиалуронова киселина.

След като нанася любимия си слънцезащитен крем с 40-и фактор, Хейли преминава към частта с гримирането.

@haileybieber quick everyday vibe ✨ skin prep using Environ, @rhode skin @EltaMD Skin Care ✨ makeup using @ABH Cosmetics @Dior Makeup @makeupforever ♬ Bright and Positive Hip Hop 3 minutes (background music) - MPmedia

Укротявайки веждите си с гел, моделката умело сресва косъмчетата нагоре, за да създаде по-повдигнат вид. След това тя използва розов руж върху скулите и носа, преди да нанесе цветен молив, с който да очертае устните си. Хейли завършва видеото с помощта на балсам, който нарича „хидрататор на устни“.

Rhode Skincare – на пазара съвсем скоро

С толкова години, прекарани в модната индустрия, гримирането и грижата за кожата са станали нещо естествено за Хейли. Именно затова тя се захваща със създаването на своя линия за красота, която съвсем скоро ще излезе на пазара. За да промотира Rhode Skincare, Бийбър публикува няколко снимки в социалните мрежи, с които със сигурност привлече вниманието.

За да стартира една натоварена с професионални ангажименти седмица, Хейли облече къса бяла рокля без презрамки от Ermano Scervino. Тоалетът на дизайнера от Флоренция включваше красив корсаж, покрит с бели рози. Косата на Хейли беше прибрана на опашка, допълнена от пръстен от Nina Runsdorf и безупречна кожа.

Новата марка Rhode Skincare стартира на 15 юни и обещава на клиентите си „сияйна и красива кожа“. Към момента все още не е ясно какви точно продукти ще се предлагат на пазара, но е ясно, че цената няма да надвишава 30 долара.

Стартирането на Rhode идва след новината, че съпругът на Хейли – Джъстин, трябваше да отложи част от концертите си, след като беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт. Състоянието е причинило парализа на половината лице на певеца. Не е ясно как болестта ще се отрази на професионалните планове на Хейли, но към момента изглежда, че тя се движи по план, докато Джъстин се фокусира върху възстановяването си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Бати и грозотията с дупки по сърцето и съвети ще ми дава, сигурно и те ще са с дупки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар