IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен грим – 4 идеи, които да изпробвате

26 декември 2022 13 30

Добавете малко блясък към визията си

IStockphoto

IStockphoto

Празниците са вече тук и много от нас вече са настроени към ваканционен режим. Освен рецепти за вкусни гозби, подаръци и повече време с близките, е време за изпробване на нов коледен грим. Все пак за празника трябва да добавим повече блясък към своята визия – било то със сенки, някоя дреха или аксесоар.

В почивните дни след Бъдни вечер, Коледа и новогодишната нощ са идеалните поводи да опитате нещо различно от ежедневието. Търсейки с ключова дума коледен грим из социалните мрежи, ще откриете безброй идеи. Но колко от тях са актуални?

По-смело червило по устните, ситен брокат по клепачите или пък добавяне на бял молив за широко отворени очи като тези на сърна. Тези и още други неща може да добавите към своя стандартен грим, за да ви забележат около Нова година.

Предлагаме ви 4 идеи за коледен грим, които да изпробвате:

1. Винтидж

@michelle_makeup59 Christmas Makeup? by: @manifestationisthekey #xmasmakeup #christmasmakeup #holidaymakeup #christmasmakeuptutorial #festivemakeup #christmasidea ♬ 原聲 - michelle

Краят на декември е времето за гледане на стари коледни филми. Там много от жените са с по-дебела очна линия, която отново е на мода за празниците. Може да я използвате за страхотен винтидж грим.

2. Ледени клепачи

@mirkosmetiki_atyrau Vivienne sabo Устойчивый гелевый Liner Virtuose оттенок 604 #магазинкосметики #миркосметики #атырау #казахстан #корейскаякосметика #koreanbeauty #asianstyle #koreanmakeup #sparklyeyes #koreanstyle #makeup #eyemakeup #recommendations #rec #рек #рекомендации #макияж #макияжглаз #вивьенсабо #viviennesabo #eyeliner ♬ Sex drugs etc speed up - xia™

Още в края на есента се появи една тенденция, идваща от Азия. Много инфлуенсърки показаха в Instagram и TikTok, че прахообразните сенки могат да придадат „леден“ ефект на клепачите.

За да създадете такъв блестящ грим, може да ползвате и кремообразни сенки с брокат в сив и бял цвят. Техните отблясъци ще накарат очите ви да изглеждат така, сякаш по тях току-що е паднал ситен снежец.

3. Сив лед

@jenesisalonso i need to see more silver looks!!! ?#eyeshadow#silvereyeshadow #makeuplook #forbrowneyes #editorialmakeup #maquillajedeojos ♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Моливът с брокат и сивите сенки бяха хит през 90-те. Със завръщане на стила Y2K те отново ще се ползват. И според бюти инфлуенсъри, са чудесни за клепачите, за да изглеждат като замръзнали.

4. Графичен коледен грим

Плаващата очна линия дойде при нас, за да се задържи по-дълго. След като много от нас изпробваха този ефект с черно, дойде ред на по-цветните.

За да имате по-забележителен поглед, можете да използвате сенки или молив с хромиращ ефект, за да създадете уникален графичен грим. Той ще блести и ще се променя под въздействието на светлината.

За още тенденции от света на красотата, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари