IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова прическа – стиловете, които ще ви направят по-млади

22 януари 2023 15 00

От подстрижка тип пикси до дълги ъглови слоеве

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Намирането на перфектната и най-ласкава прическа е предизвикателство за всички възрасти. Искате стил, който ще ви накара да се чувствате най-уверени, ще изглади чертите на лицето и ще ви помогне да изглеждате по най-добрия начин.

Когато остаряваме, искаме да имаме по-блестящ ефект на кожата и косата си. Фризьорката Наташа Хемпъл казва, че винаги пита клиентите си какво искат да променят във външния си вид, за да изглеждат по-младежки. След това се фокусира върху формата на лицето и областите, които карат хората да изглеждат по-възрастни.

Но завръщането към подстрижката, която сте имали в младите си години, вероятно не е най-доброто решение. Затова вместо да вървите назад, изпробвайте няколко модерни стила, които ще ви накарат да изглеждате по-млади, но няма да са върнати от миналото. Те ще променят не само визията, но ще отнемат и няколко години от лицето ви.

Стиловете прически, които ще ви направят по-млади

Дълго пикси

Хали Бери,

Снимка: БГНЕС

Хемпъл предлага да изпробвате къса прическа с лек обем, както прави Хали Бери с дългото пикси. Професионалният съвет е да държите кичурите малко по-разхвърляни и меки, отколкото остри и центрирани.

Подреден боб

Камерън Диас,

Снимка: БГНЕС

Опитайте подреден боб, който е по-къс отзад и по-дълъг отпред като прическата на Камерън Диас. Хемпъл казва, че асиметричната подстрижка ще допълни практически всяка форма на лицето. Освен това може да я носите както права, така и рошава или къдрава.

Традиционно пикси

Крис Дженър,

Снимка: БГНЕС

Пиксито, което има малко дължина около лицето, е ласкателен стил за къса коса. Това е особено младежко, защото е безпроблемна прическа. Брайън Зино казва, че подстрижката е подходяща за много форми на лицето и е особено лесна за поддръжка, което означава, че не е нужно да се напрягате при оформянето ѝ всеки ден. Ако търсите вдъхновение, което да покажете на фризьора си, използвайте снимки на Крис Дженър.

Разхвърлян боб

Виола Дейвис,

Снимка: БГНЕС

Ако се чувствате най-комфортно с дължина на косата в стил боб, заложете на такъв до брадичката, който включва слоеве. Това е младежки избор, защото кичурите около лицето поддържат косата мека и без обичайните ъглови линии на класическия боб. Слоевете около темето придават повече обем и движение. Виола Дейвис и Хелън Мирън са чудесен пример за този тип прическа.

Дължина до раменете

Ева Лонгория,

Снимка: БГНЕС

Ева Лонгория на няколко пъти е залагала на меки вълни в миналото, които безпроблемно носи между елегантните си прави стилове. Хемпъл казва, че дългите кичури винаги придават по-младежки вид. Допълва, че по този начин очите изглеждат по-широки и будни, което е характерна част за младото поколение.

Меки вълни

Кристи Бринкли,

Снимка: БГНЕС

Ако все пак искате по-дълга коса, Зино предлага да запазите дължината около областта на гръдната кост. Хемпъл се съгласява и добавя, че меките вълни или раздвижения стил, като този на Кристи Бринкли, отварят всичките черти на лицето, за да изградят ярък открит външен вид, който ви кара да изглеждате отпочинали.

Прическите на 2023: Какво да очакваме от новата година

Спомен от 90-те: Кейт Мос върна розовата си коса

Време е за промяна – 5 прически за зимата

Нисък кок

Кери Ръсел,

Снимка: Getty Images

Зино казва, че младежките прически трябва да са леко небрежни и никога прекалено стегнати или подредени. Именно затова ниският разхвърлян кок е идеалното решение за вечеря с приятели или официално събитие.

Висока опашка

Дженифър Лопес,

Снимка: БГНЕС

Високата конска опашка на Дженифър Лопес има повдигащ и стягащ ефект върху лицето. Извийте краищата, за да придадете на стила мека атмосфера без усилие.

За още актуални тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари