IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни прически – трикът, който Лили Джеймс използва на червения килим

13 януари 2023 10 50

Актрисата беше една от най-обсъжданите дами на „Златен глобус“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Блестяща в разкроена червена рокля на Atelier Versace, допълнена с обемен шлейф, Лили Джеймс представи Великобритания със стил на Златните глобуси в нощта на 10 януари. Да се обличаш за червения килим е изящно изкуство, чийто ключов елемент е цялостният красив външен вид. Ако роклята ти е драматична, как се балансира с грим и прическа? Джеймс и нейният екип току-що ни предложиха майсторски клас.

За наградите „Златен глобус“ звездата избра великолепна, елегантна прическа, изработена от фризьора Хали Брискър. Но едно нещо, което вероятно не бихте предположили за външния вид, е че всъщност са били използвани залепващи се екстеншъни, заедно с няколко професионални продукта, за да се създаде желаният резултат.

Вдъхновението зад визията на Джеймс идва от блясъка на 90-те години – италианската мода, за да бъдем точни, с лек намек към Стария Холивуд. „Роклята беше истинско изявление, така че след няколко първоначални идеи решихме, че се нуждае от нещо красиво, но все пак меко за чертите на лицето ѝ“, казва Брискър пред InStyle.

Що се отнася до начина, по който е създал външния вид, фризьорът е започнал с използването на продукт за изглаждане и укрепване на кичурите. Той залага на формула, която е за всички типове коса, включително суха, боядисана и химически третирана. Заедно с него е нанесъл и защитен серум за кичурите, след което ги отмята на една страна точно над дъгата на веждите, преди да изсуши косата със средна кръгла четка за обем.

„Навих косата ѝ отдолу, докато суших, създавайки хубав скосен завършек. Повдигнах малко отпред, за да подчертая силуета, след което добавих допълнителен задържащ спрей и изсуших на най-силна степен, за да гарантирам, че ще се получи допълнителен обем“, казва още Брискър.

След това е време за тайната съставка – екстеншъните.

Брискър поставя лепящи се кичури от двете страни на косата, за да постигне желания ефект, като използва достатъчно, за да запълни добре пространството. По думите му, количеството екстеншъни трябва да се прецени според всеки човек, като целта е да създадете видим ефект, но да скриете начина, по който сте го направили.

За да довърши всичко, фризьорът прокарва преса през косата на Джеймс, като отмята прическата на една страна. Завършва външния вид с нанасяне на балсам и лак за коса.

Лили Джеймс за трансформацията си в Памела Андерсън

Лили Джеймс с първа поява след аферата с женен мъж

Лили Джеймс хваната да целува женен мъж

Междувременно гримьорката Нина Парк, която също е работила с множество звезди, създава елегантен вид на Лили, напълно подходящ за прическата и роклята ѝ. Наред с безупречната кожа, тя съчета меко котешко око с пърхащи мигли и добави фина нотка блясък към клепачите на актрисата. Гъстите ѝ вежди бяха перфектно сресани, като гримът беше едновременно изящен и не чак толкова привличащ вниманието, за да остави място на роклята.

За повечето знаменитости подготовката за церемонии като „Златен глобус“ включва високотехнологична грижа за лицето, за да се гарантира, че кожата е чиста и изваяна. Джеймс се довери на професионалист, който е фаворит на звездите преди червения килим. Тя се подложи на чудесата на радиочестотата – неинвазивно лечение, което по същество повишава колагена, стяга кожата и като цяло подобрява цялостния външен вид.

Не можем да забравим и ноктите на Лили Джеймс. Маникюристката Бетина Голщайн създаде лек карамелен дизайн, който е чудесна алтернатива на нюд основата.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари