IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес устни – тенденцията, която си заслужава да опитате

19 януари 2023 11 00

Как да се сдобиете с по-плътни устни само с две стъпки

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Изглежда, че има милиони тенденции в грима, които циркулират в интернет по всяко време, но една, която намерихме за изключително заинтригуваща, беше т. нар. фитнес устни. Измислено от Кели Ан Сеуел – гримьорка на множество знаменитости и инфлуенсър в социалните мрежи – името на тази тенденция привлече внимание, след като Сеуел приложи фина комбинация върху устните си преди тренировка.

Ще излъжем, ако кажем, че не сме опитвали множество продукти за устни и тенденции, които обаче не постигаха обещания ефект. Когато чухме за „фитнес устни“, предположихме, че ще трябва да се качим на бягащата пътечка за 30 минути или да правим някакви други упражнения, които ще ни оставят без дъх. Но бяхме повече от приятно изненадани, когато открихме, че всъщност методът не включва нито игла, нито неясни на вид устройства.

Тенденцията за фитнес устни бързо се разпространи в социалните мрежи, като потребителите в TikTok показват своите опити за постигане на ефекта. Спокойно можем да кажем, че това е един от методите, които си струва да опитате не само защото е лесен и не включва услугите на професионалист или операция, но също така ще се нуждаете само от два продукта.

Красота през 2023 – 7 тенденции в гримирането

Какво са фитнес устни?

Фитнес устните са лесна комбинация, започната от Кели Ан Сеуел. Стъпките са много лесни и най-вероятно вече притежавате продуктите, които са ви необходими. Ключът е да намерите молив за устни, който идеално пасва на естествения ви цвят. След това очертайте и запълнете устните, преди да нанесете гланц за допълнителна хидратация. Да, толкова е лесно.

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound - Kelli Anne Sewell

„Изглежда така сякаш не носиш грим, а просто имаш естествено плътни устни“, казват потребителите в TikTok. Хубавата новина тук е, че всичките продукти, от които се нуждаете, са много достъпни и могат да бъдат намерени във всеки магазин, ако вече ги нямате у дома.

Популярността на фитнес устните рязко нарасна и извън социалните мрежи, като много знаменитости започнаха да опитват тенденцията. Ким Кардашян не е изключение, показвайки по-плътни и по-естествено изглеждащи устни в скорошна публикация в Instagram. На снимката риалити звездата кара каяк на много екзотично място, демонстрирайки че фитнес устните могат да издържат и на жега.

Как да постигнете ефекта?

Любителите на красотата и грижата за кожата знаят, че постигането на безупречна визия зависи от страхотната основа и правилната подготовка. Затова ви съветваме да използвате скраб за устни, за да се отървете от сухата кожа. След това може да нанесете маска за устни, която ще премахне фините линии и ще заключи влагата в устните, след което може да се съсредоточите върху грима.

Моливът за устни, който избирате, трябва да бъде максимално близък до естествения ви цвят. След това използвайте хидратиращ балсам за устни, с който да осигурите необходимата хидратация, като същевременно оформите визията си. Не се притеснявайте, ако нюансът на гланца е твърде естествен, той също може да направи устните ви да изглеждат по-плътни.

@victorialyn The Gym Lips trend‼️??‍♀️Comment below what your lip liner/lip treatment combo is⬇️?IB: @Kelli Anne Sewell ♬ Feel No Ways - Drake

Важното е да запомните, че търсите цветове, които са близки до естествения нюанс на устните. За разлика от червилото, тук не целим по-ярка визия, а по-плътна и запълнена, което ще постигнете с молив и правилния гланц.

За още съвети за красота и здраве последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Скандиране ( преди 1 година )
На нивата, На нивата, На нивата...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар