IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр зима 2023 – 5 идеи в червен цвят

18 януари 2023 12 30

Ето какво е актуално за сезона

IStockphoto

IStockphoto

Маникюр зима 2023 предполага използването на по-студени тонове, характерни за сезона. Ала много от нас не могат да минат без нокти в червен цвят, които обожават.

Дуа Липа, Гуен Стефани, Кортйни Кардашян, Кейти Пери, са част от известните дами, които обичат червеното и биха го предпочели за зимен маникюр.

Ако не сте били с коледни нокти в тази цветова гама, то сега спокойно може да изпробвате някоя идея с червен цвят. Все пак той никога няма да излезе от мода.

Маникюр зима 2023 – няколко идеи, които да опитате:

1. Френски металик със ситен блясък

Да, едно от първите неща, за което се сещате, е френски маникюр с ярко или бургундовочервено. Но вместо да си направите обикновен, можете да експериментирате с формите и да направите нещо като вълни за вашите върхове.

Върху нюд или нежна млечна основа се нанася червен лак за нокти с металически ефект. Целта е да се нарисуват вълни, които да са различни на всеки нокът и същевременно да създадат нестандартен френски маникюр. Към тях добавете нежни отблясъци с ултратънка четка и сив тон.

2. Маникюр 2023 с червено и бяло

Тук част от плочките са с основа в червен цвят. Останалите са с бяла, а върху тях има цветни пайети в кръстосващи се линии в черно около тях.

Получава се страхотен зимен маникюр.

3. Бандана

Ако търсите по-ежедневна идея, може да използвате декорацията по вашата любима червена бандана, за да украсите ноктите си.

Въпросните мотиви са доста актуални и лесно могат да бъдат нарисувани с четка – с черно и бяло.

4. Каре, сняг и малко брокат

Не може да не покажем и една идея с нежни снежинки – за почитателите на сезона. Те са поставени на червена матова основа. Останалите нокти са с други декорации.

Така например на една плочка може да си направите каре – с червено, черно и златисто. Докато на друга да сложите по цялата дължина ситен брокат.

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

Маникюр за 2023 – двойното френско омбре е задължително

Маникюр за 2023 – тенденциите, които да следвате

5. Зимен маникюр „негативно пространство“

Вълните, но не само по върха, а по целия нокът, са една от тенденциите за изминалата 2022 г. Тя ще се използва поне до края на зима 2023, затова побързайте да ги изпробвате.

Комбинирайте червени вълни с брокат в сребърно или златисто. Останалата част от плочката, която трябва да е с нюд или прозрачна основа, остава празна. И така се влиза в графата „негативно пространство“ и тази за актуални идеи за маникюр зима 2023.

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари