IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – цветовете, които да носите през пролетта

9 март 2023 10 30

Време е за нов лак

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма нищо по-освежаващо и разкрасяващо от нов маникюр, особено в началото на пролетта, когато започват да се появяват по-ярки нюанси на лаковете. След месеци на тъмни и скучни цветове, които съответстваха на мрачните зимни дни, сега е време да озарим ръцете си с по-красиви и озаряващи маникюри.

От яркозелено, което ни напомня колко зелена ще бъде тревата след още съвсем малко, до блестящи розови нюанси, които ни карат да си поръчаме свеж коктейл с грейпфрут, пролетните цветове са тук, за да ни помогнат да отпразнуваме по-топлите дни пред нас. Кажете сбогом на мрачните зимни тонове и посрещнете пълната гама от ярки и пастелни нюанси за предстоящия сезон.

Цветовете, които да носите тази пролет

1. Лайм

Миналата година видяхме яркото неоново зелено да излиза на сцената, но през тази нюансът, който ще виждаме навсякъде, е по-мек с лек цитрусов шприц. Лаймът привлича окото, но не се натрапва, подходящ е за всеки повод и за тоалет, като може да бъде включен във визията както на минималистите, така и на почитателите на по-мащабните дизайни.

2. Тропическорозово

Розовото никога няма да излезе от мода, особено когато става въпрос за маникюра. Тази версия обаче в стил тропически грейпфрут е страхотен начин да промените визията си за пролетта. Този забавен нюанс е добре дошло разнообразие от класическото розово, но е също толкова смел и ще върви с всеки бански костюм, който опаковате за почивката.

3. Люляковосиньо

Пастелните цветове са знак, че пролетта е дошла, а с това и наличието на по-синьо и безоблачно небе. Обичаме този мек нюанс на синьото с нотка на люляк, особено сега, когато всички вариации на кралския цвят са модерни.

4. Лавандула

Лавандулата е малко по-тъмна вариация на традиционния пролетен пастел, но все още мек цвят, който го прави привлекателен за сезона. Независимо дали пътувате за ваканция или работите на фона на топлото слънце, лилавите нокти ще внесат още повече добро настроение в ежедневието ви.

5. Кобалт

Смел избор сред по-меките нюанси на пролетта е това кобалтовосиньо. Може да го сметнете за твърде агресивно за предстоящия сезон, но всъщност е един от най-предпочитаните цветове за топлото време. Виждаме го все по-често в социалните мрежи, а в модните ревюта за пролетта на 2023 година беше във фокуса на вниманието.

Идеи за маникюр – квадратно-овалните нокти са новият хит

Маникюр за 2023 – дизайните, които да носите през цялата година

Нов маникюр – задължителните цветове за 2023

6. Приглушено жълто

Не можем да решим на какво ни напомня този нюанс – лимонов сладкиш с глазура, великденски яйца или слънчев ден в началото на пролетта. Така или иначе, това е цветът, който трябва да носите следващия сезон.

7. Мандарина

Мандарините са зимен плод, напомнящ ни на Коледа и Нова година, но цветът всъщност е подходящ за пролетен маникюр. Яркостта и топлотата му са чудесни за слънчевото време, внасяйки малко повече разнообразие и красота в ежедневната ви визия.

За още тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари