IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – задължителните цветове за 2023

16 януари 2023 08 30

Имате 12 месеца, за да ги изпробвате всички

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма нищо така хубаво и повдигащо настроението като нов маникюр. Оформянето на ноктите, премахването на стария лак, оправянето на кожичките – всичко това може да попадне в категорията спа процедури, защото не само ви осигурява по-хубав външен вид, но също така служи за успокоение и релаксация.

Понякога обаче преди влизането в салона за красота, изпитваме леки нервни кризи заради избора на следващ маникюр. Каква форма да е? Какъв цвят? Да има ли детайли върху нокътя? Какво ще бъде на мода? Всички тези въпроси преминават през главата ни, независимо че гледаме снимки и видеа на нокти почти всеки ден в социалните мрежи.

Всяка година идва със своите характерни цветове не само за гримиране и дрехи, но и за ноктите. Макар създаването на външен вид да е изцяло ваш избор и да отговаря на настроението, предпочитанията и начина ви на живот, добре е да бъдете наясно какво ще се котира през следващите месеци, в случай че изпаднете в дупка на отчаяние и страдате от липса на вдъхновение.

Има няколко цветови лака, които са издържали на теста на времето, доказвайки че никога няма да излязат от мода. Независимо дали си правите маникюра у дома или се наслаждавате на малък спа ден в салона за красота, избирането между тези цветове за нокти със сигурност ще ви осигури прекрасен завършек.

Нов маникюр – задължителните цветове за 2023

1. Електриковосиньо

Тази година синьото ще бъде един от централните цветове заради своето кралско излъчване и способността да се комбинира с всичко. Денимът отново се завръща в гардероба ни, като тук не говорим само за класическите дънки, а за тенденцията „канадски смокинг“, която се състои от изцяло деним визия от глава до пети.

Именно затова избирането на син маникюр никога няма да ви изневери. Ако искате малко по-фин завършек, ви предлагаме да лакирате нокътя само в избрания от вас нюанс на синьото, като не добавяте рисунки, бижута или щампи. Оставете маникюра си елегантен, зрял и шикозен.

2. Череша

Червеното никога няма да излезе от мода, но всеки сезон виждаме различна версия на нюанса. Тази година ярките нокти ще властват в тенденциите за красота, така че ви предлагаме да изберете черешовия цвят. Той е ярък, забавен, но не изглежда прекалено летен или ваканционен – идеалният избор за всеки, който иска да се чувства уверен, когато погледне към ръцете си.

3. Прозрачно розово

Толкова деликатно, прозрачното розово е фин, но шикозен цвят, който обединява всяка визия. Независимо дали сте в движение или работите от вкъщи, ви гарантираме, че всеки път ще се усмихнете и ще се възхищавате на ръцете и ноктите си.

4. Кафяво

Зимата и есента се характеризират с малко по-тъмни цветове, така че изборът на кафяво е лесен и чудесен. Това е елегантна и класическа опция, която си пасва с всички по-дебели дрехи в гардероба ви. Разбира се, кафявото може да бъде носено и през по-топлите месеци, но тогава ви съветваме да изберете по-светъл нюанс от класическия.

Зимен маникюр – 6 дизайна, които да опитате този сезон

Сняг – основен мотив за вашия зимен маникюр

5. Шампанско

Това е като бижу, но за вашите нокти. Блестящият златен лак е не само супер забавен, но също така ви позволява да смесвате различни нюанси, ако сте отегчени от плътен непрозрачен цвят. Със сигурност ще получите редица комплименти с тези златни нокти.

Зимен маникюр: 5 красиви идеи за началото на 2023 година

6. Черно

Говорейки за неостаряващи цветове, няма как да не споменем черното. Класиката си е класика, колкото и да е тъмна и мрачна. Цветът осигурява чувство за стил и елегантност, съчетава се с абсолютно всичко, подходящ е както за ежедневието, така и за официални поводи. Стои красиво както на къси, така и на дълги нокти във всяка една форма. Нужно ли е да казваме повече? Просто включете черното в тазгодишния списък с маникюри.

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари