IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

14 май 2023 12 00

Перфектен за всеки минималист

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Хромираните нокти и множеството техни вариации превзеха света на красотата преди повече от година и по нищо не изглежда, че „обмислят“ да изоставят доминацията си. Това не трябва да ни изненадва, тъй като лъскавият метален блясък е колкото хипнотизиращ, толкова и неочакван. Но през пролетта и лятото на тази година един нюанс ще блести малко по-ярко от останалите, а именно ваниловите нокти.

Според известната маникюристка и преподавателка Мими Ди, ваниловият хромиран маникюр се отличава с кремава основа. Поради своята гъвкавост, той привлича все повече интерес и излиза с едни гърди напред пред своите опоненти. Въпреки че хромиращият ефект не е нещо ново в красотата, всяка година той предлага нови разновидности, които още повече затвърждават мястото му на върха.

Как да се сдобиете с хромирани ванилови нокти?

Създаването на ванилови хромирани нокти е доста лесно. Първо трябва да изберете кремав нюанс на лака, като е задължително да стоите далеч от белите цветове. Целта ви е да получите цвят на ванилия, върху който да поставите бяла хромирана пудра, за да получите характерния металик блясък. След това нанесете два слоя кремообразен лак и завършете с топ лак, след което използвайте гъбичка за грим, за да нанесете хромирания прах върху всеки нокът. След като покриете всички десет пръста, запечатайте отново с още един слой топ лак.

Какво да поискате в салона?

Подобно на версията „Направи си сам“, поискайте маникюр с гел лак в кремав цвят с бяла хромирана пудра отгоре. Но както при всяка друга тенденция, най-добрият начин да получите желания резултат, е като покажете снимка на вашия маникюрист. Ако все още се чудите какво точно да изберете, ние имаме няколко предложения за вас.

Идеи за хромирани ванилови нокти

Класиката

С топли, кремообразни нюанси и остъклено покритие, нокътят с ванилов хром се откроява сам по себе си. Маникюристката Александра Телеки дори включва подробно ръководство за продуктите, които трябва да си закупите, ако искате да си направите дизайна у дома.

Френски акцент

Когато се чудите какво точно да направите с ноктите си, френският маникюр никога не е лоша идея. Този път обаче комбинирайте две водещи тенденции, като лакирате основата във ванилов цвят и поставите хромиран прах отгоре, а връхчетата оставете бели.

Пролетен маникюр – облачни нокти за мечтатели

I'm a Barbie girl – изпробвайте розов маникюр за пролетта

Нокти като мляко – тенденция в маникюра за пролетта

Всичко е в детайлите

Искате да добавите нещо малко към вашия хромиран нокът? Тези фини металик детайли са едва забележими, но все пак променят изцяло външния вид.

Прасковени тонове

Перфектна за лятото, ваниловата основа получава добавена топлина и разнообразие от прасковения нюанс.

Слаб блясък

Хромираният ванилов маникюр не трябва да има пълно покритие. Изберете по-леко нанасяне на лака, така че естественият ви нокът да не бъде изцяло покрит с лака, създавайки минималистична атмосфера.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари