IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – популярни цветове за пролетта и лятото

30 март 2024 10 30

Как да промените визията си за топлото време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако питате мен, ще ви кажа, че няма нищо по-хубаво от един нов и свеж маникюр. Настроението ми веднага се променя, когато изляза от салона и видя, че ръката ми вече е по-красива, а ноктите са оформени по прекрасен начин и вече мога с гордост да се здрависвам с хората. Това е моята терапия против стрес. 

Понякога обаче маникюрът може да ми донесе също толкова главоболия, колкото и спора с гаджето, особено ако трябва да си избирам нов цвят за ноктите. Има моменти, в които получавам блокаж на мозъка и не мога да реша точно какво искам и дали мога да го съчетая с тоалетите, които притежавам в гардероба. Когато времето навън стане по-топло и ежедневието ми включва повече срещи с непознати, ситуацията се усложнява и маникюрът се превръща не в удоволствие, а в тревога. 

За щастие, дигиталната среда предлага множество идеи за дизайн и модерните цветове веднага излизат на преден план, когато търсите вдъхновение. Хубавото е, че те включват нюанси, които лесно могат да се намерят в магазина и понякога дори може да си спестим едно ходене до салона. 

Ако и вие, като мен, нямате търпение да лакирате ноктите си в нещо различно, имаме няколко предложения за вас, точно навреме за пролетта и лятото.

Популярни цветове за ноктите за пролетта и лятото

1. Електриково синьо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Синият цвят е изключително популярен за топлото време, защото се свързва с чистото небе и любимото море. Това е и един от най-лесните начини да изпробвате малко по-ярки цветове върху ноктите си, като може да лакирате цялото нокътно легло, само върха за един различен френски дизайн, или пък да акцентирате върху един нокът. Всичко се свежда до вашето желание и въображение.

2. Класическо червено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Както червеното червило, червените нокти са класика, която никога няма да изчезне. Благодарение на ягодите, малините, черешите и динята цветът е задължителен за лятото и пролетта. Той също така е чудесен за официални събития като сватби и рождени дни на открито, защото се откроява на светлина и веднага ще привлече вниманието.

3. Изумрудено зелено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Ако сте фенове на малко по-земните и по-тъмни тонове, ви предлагаме да опитате зеления цвят. Вместо обаче да избирате лайм или тревисто, лакирайте ноктите си с по-наситено зелено, което е едновременно елегантно и стилно. Също така цветът е чудесен за всеки, който обича по-фини маникюри и не иска да привлича хорските погледи към ноктите си.

4. Сребърни акценти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Говорейки за фини маникюри, може да отидете още по-далеч и да акцентирате само върху една част от нокътя. Нанесете сребърни детайли в долната част на леглото, създавайки обратен френски дизайн, като оставите върховете и основата си в естествения им цвят. 

Пролетен маникюр – облачни нокти за мечтатели

Шоколадови нокти – новият неутрален маникюр за пролетта

I'm a Barbie girl – изпробвайте розов маникюр за пролетта

5. Меко оранжево

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Ако сте любители на ярките цветове, това е нюансът, който трябва да опитате тази година. По-меката атмосфера на оранжевото е фина, но впечатляваща и е хубав преход от неоновото, което виждахме в миналото.

6. Градински чай

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia (@nailjoyable)

Ако не сте фен на изумрудено зеления нюанс, който споменахме по-горе, не се притеснявайте. Този прекрасен маникюр в цвят градински чай е също толкова популярен тази година и можете да се обзаложите, че ще го виждате доста често през пролетта и лятото. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари