IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова прическа - 6 стила за тънка коса

24 май 2023 16 30

Може да си придадете повече обем не само с бретон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Прическите wispy завладяха социалните мрежи и популярността им не показва признаци на забавяне в скоро време. Терминът се е превърнал в синоним на тънък, пернат и цялостен стилен тънък бретон, който се очертава като най-желаната визия на годината. Въпреки това, има няколко други модерни тънки вариации, от които да изберете, като всички се характеризират със своята лека като перо и деликатна текстура. 

Готови ли сте да се впуснете в тенденцията за тънка коса? Независимо дали сте в настроение за фина актуализация с деликатен бретон или сте нетърпеливи да изпробвате смела трансформация с ретро прическа, тези тънки стилове гарантирано ще привлекат вниманието към визията ви. 

Нова прическа - 6 стила за тънка коса

1. Тънък бретон

Голяма част от хората се насочват към тънките бретони, особено през пролетта и лятото. Фризьорите смятат, че популярността на стила се дължи на ниската поддръжка и лесното оформяне по време на процеса на растеж. Бретонът е подходящ за хора с тънка коса, които желаят промяна, но все още не са готови да променят дължината си.

2. Тънки кичури

Тънките кичури са сдържани, с леки, подобни на перце отблясъци за естествено изграждащ ефект. Те придават измерение и дълбочина на косата, без драстично да променят цялостния цвят или стил, като са идеални за всеки, който търси фина промяна.

3. Тънки слоеве

Тънките слоеве са леки, ефирни и безпроблемни. Може също така да срещнете прическата с името "скрити слоеве". Според фризьори, стилът е най-подходящ за всеки, който иска повече движение, без да премахва твърде много плътност и обем, създавайки прическа, която е лесна за оформяне и безпроблемна за поддържане.

4. Тънък шаг

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY (@amychristinehair)

Професионалистите определят тънкия шаг като за най-подходящ за хората с къдрава коса или леки вълни. Изглежда красиво, когато се остави да се изсуши на въздух, защото по този начин се подчертава естествената текстура на косата. Поради тази причина не се нуждае от специална поддръжка и спестява множество проблеми и главоболия, особено когато бързате за работа или среща.

Абитуриентска коса – стилът, който ще промени прическата ви тази пролет

Аксесоари за коса – тенденциите за 2023 година

Аксесоари за пролетта – големите скрънчита са на мода

5. Тънък боб

Късият тънък боб е изпитан външен вид, добил славата си от френската красота. Признат е за много жив, включвайки меки краища и много движение. Тази подстрижка е страхотна за хора със средна до гъста коса, защото може да добави движение и да намали обема. 

6. Тънко бикси

Фризьорката Савана Вероси отбелязва, че късата коса се завръща, като много хора избират бикси - модерен стил, който съчетава елементи на боб и пикси, вдъхновен от модата в началото на 2000-те години. Добавянето на тънки кичури по периметъра на косата създава мек, деликатен ефект. С този стил може да изживеете дните от 90-те години, като същевременно сте в крак с настоящите тенденции. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари