IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Несъответстващ маникюр – Хейли Бийбър ни дава вдъхновение

10 юни 2023 13 30

Актрисата замени глазираните нокти с нещо ново

IStockphoto

IStockphoto

Хейли Бийбър направи истински фурор, появявайки се с глазирани като поничка нокти. Малко след това все повече звезди копираха нейната идея и се появиха с маникюри в неутрален цвят, които притежават нежен блясък. Но ето че е време за нещо ново и шарено. Идеално за горещите летни дни.

Наскоро моделът показа, че е минала на максималистичните идеи, появявайки се с несъответстващ маникюр. Чудите се какво точно представлява? Ами, най-просто казано, на всеки нокът има шарени рисунки, които не пасват на останалите.

Всяка плочка на Хейли е лакирана с различен цвят. Но той не е пълно нанесен, а под формата на петна, точки и сливащи се един в друг тонове. Маникюрът на г-жа Бийбър прилича много на стила аура, но е една идея по-нестандартен.

Ноктите на 26-годишния модел са във формата на бадем. По някои нокти тя има шарени връхчета от различни цветове. Макар тя да носи по-семпли дрехи, предимно в неутрални цветове, явно е решила да промени това, избирайки въпросните шарки. Оказва се, че зад тях стои маникюристът Зола Ганзориг. Тя е използвала предимно жълто, зелено, синьо и лилаво.

Несъответстващ маникюр – няколко идеи, които да изпробвате:

Прасковено вълшебство

Тук основният цвят е този на прасковата, който ще използвате за различни декорации на всеки нокът.

Едната плочка може да лакирате изцяло, на друга да направите омбре ефект, а на следващата – красиви артщрихи в комбинация със златисто. Може и да нарисувате на по някой нокът малки симпатични прасковки със зелени листенца.

Пъстър несъответстващ маникюр

Тази идея е за онези от вас, които обожават цветовете на лятото като жълто, червено, синьо, лилаво… С тях може да направите симпатични усмивки, дъга и разни други шарки, които да са различни на всяка плочка.

Изкуство от мат

Превърнете несъответстващи една с друга рисунки в изкуство. Това може да стане като използвате телесна матова основа. Върху нея с различни лакове със същия ефект нарисувайте различни застъпващи се геометрични фигури.

Летен маникюр – цветни предложения за сезона

Френски маникюр за лятото – опитайте метода на дъгата

Нокти на русалка – сред тенденциите за летен маникюр

Несъответстващи рисунки на ултрадълги нокти

Вдъхновение за почитателите на по-дългите и затъпени нокти. Подобно на маникюра на Хейли Бийбър, този има различна рисунка или техника на всеки нокът.

Тук са използвани шарени вълни, точки, обърнат френски маникюр за някои връхчета и ефекта „коруба на костенурка“ за други плочки.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари