IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически – Анджелина Джоли се завърна в 90-те години

11 юни 2023 16 30

Актрисата направи промяна за първи път от десетилетия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли рядко прави промени във външния си вид, затова всяка подобна промяна се дискутира дълго време и предизвиква сериозен интерес.

Преди няколко дни актрисата, която вече се занимава с мода, обяви, че е започнала партньорство с известната модна марка Chloe по първата модна линия от марката си Atelier Jolie. Като защитник на природата и животинския свят, Джоли е силно обвързана с намаляването на вредните емисии от търговията и дейността на хората. Затова и новата ѝ колекция ще бъде насочена към устойчивата мода и създаването на т. нар. капсулен гардероб, започнал да набира все по-голяма популярност.

Освен че ще бъде с мисъл за природата, новата колекция дрехи на Джоли, вдъхновени от нейния личен и уникален стил, ще има и благотворителна цел. Средствата от продажбата им ще бъдат вложени в обучението на чираци шивачи и занаятчии, които идват от бежански семейства или общности, които нямат голяма възможност за реализация.

Не можем да отречем, че се вълнуваме и нямаме търпение да видим какви дизайни ще предложи Джоли на пазара, но дотогава ще трябва да се задоволим само с няколко изпуснати детайла в различни интервюта. Всичко около колекцията се пази в тайна, като актрисата успя леко да измести фокуса от целия процес, показвайки нова прическа. Така тя накара феновете и медиите да заговорят за промяната във визията ѝ, оставяйки настрана модните ѝ ангажименти.

Позната на целия свят с емблематичната си черна коса, Анджелина се завърна няколко десетилетия назад чрез боядисването си в русо. Новата прическа беше дебютирана в официалните снимки, споделени от Chloe и Джоли, с които се обяви колаборацията им. На тях актрисата носи красива черна рокля без презрамки, за която не се знае дали е по неин дизайн, много малко грим и руса коса, пусната свободно върху раменете.

По принцип Джоли не се нуждае от нищо, за да изглежда великолепно и последните снимки напълно го доказват. Без тежък грим, без операции, без филтри или обработка на кадрите, звездата радва окото с естествена красота, подчертавана още повече от светлите ѝ кичури. Това е първият път от 90-те години насам, когато Анджелина решава да изпробва отново русия цвят.

Ако трябва да сме честни, Джоли би изглеждала невероятно във всеки цвят на косата или подстригване, но преходът ѝ към русото определено привлече вниманието ни. Промяната обаче не ни изненадва, тъй като лятото се характеризира именно с този преход и избирането на все по-светли и ярки нюанси както в косата, така и в грима, и в маникюра.

Мода с кауза – Анджелина Джоли стартира своя марка в помощ на бежанците

Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс като младоженци в Белия дом

Брад Пит продал имението, в което е живял с Анджелина Джоли

Светлият ефект при актрисата най-вероятно е постигнат с балеаж, който става все по-популярен сред известните личности. Това е техника за боядисване, която обикновено се фокусира върху горния слой коса, което води до по-естествен и оразмерен подход към подчертаването.

Когато избирате рус цвят, който да добавите към естествените си корени, най-добре да се насочите към нюанс, който не е твърде ярък, за да може да намалите поддръжката и да създадете по-естествена комбинация между корените и кичурите. Все пак е най-добре да говорите с професионалист, който ще ви даде най-подходящия съвет за вашата коса и цвета, който ще ви подхожда.

За още тенденции в красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари