IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – лавандулови нокти за лятото

16 юли 2023 16 30

Подходящи за минималисти, а и за максималисти

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Млечните нокти определено са една от водещите тенденции за 2023 година, като през последните месеци се появиха множество вариации, приковаващи погледа на звезди като Кортни Кардашян, Зендая и Дженифър Анистън. Причината за огромната любов към на пръв поглед семплия маникюр, всъщност се крие именно в това – лесното създаване и поддържане. Белият цвят пък пасва на абсолютно всяка визия, така че няма да ви се налага да стоите часове пред огледалото, сменяйки различни тоалети, докато намерите правилния.

Макар да сме огромни почитатели на белия цвят за ноктите, през лятото имаме малко повече смелост и желание да опитаме нещо ново. Да се насочим към по-ярки нюанси, улавящи слънчевите лъчи и създавайки повече блясък във визията ни. От розовия цвят вече ни омръзна, затова потърсихме какво друго можем да сложим върху ноктите. Тогава попаднахме на лавандуловия маникюр.

Красивото лилаво е основен цвят за по-топлите месеци, но никога досега не сме го смятали за подходящ и при ноктите. Благодарение на социалните мрежи и различните профили, които ни показват новите тенденции в модата и красотата, се натъкнахме на няколко интересни предложения за лавандулов маникюр. Независимо дали става дума за едноцветни нокти, хромирано или матово покритие, френски маникюр или интересни лилави дизайни, новата лятна мода определено ни харесва.

Нов маникюр – лавандулови нокти за лятото

По-малкото е повече

Понякога, когато искате да направите промяна, не е нужно да излизате от зоната си на комфорт. Може просто да смените традиционния цвят на косата или ноктите, което определено ще бъде забелязано от околните. Когато говорим за маникюра, стилът не трябва да е екстремен, а съвсем спокойно може да поставите едноцветно покритие върху нокътя. Лилавите нюанси са чудесно решение за разнообразна, красива и елегантна визия, вписваща се в рамките за минимализъм.

Абстрактно изкуство

Този дизайн включва комбинация от френски маникюр, абстрактно покритие и бляскави ефекти. Чрез тази тройна артилерия може да сте сигурни, че ще разнообразите лавандуловия си маникюр. Хубавото на дизайна е, че лесно се прави и може да го персонализирате според вашите желания и стил.

Перлени нокти

Едноцветният маникюр никога няма да ви провали, но добавянето на хром и/или блясък към класическия цвят създава още по-бляскава атмосфера. Или намерете готов преливащ се лак, или опитайте нанасянето на светлолилава основа, върху която да поставите хромирано покритие.

Френска лавандула

Френският маникюр определено няма да изчезне от света на красотата, така че поне веднъж трябва да го изпробвате, за да разберете дали е за вас. Ако не ви харесват белите връхчета, тогава ви предлагаме да опитате този двоен дизайн, включващ различни нюанси на лилавото. Контрастът между по-тъмната черта с лавандуловите връхчета осигурява свеж и нов поглед върху класическия маникюр. Освен това, неутралната основа елиминира всякакви притеснения за прекалена екстравагантност.

Сърцевидни акценти

Ако предпочитате маникюр с малко повече разнообразие, добавянето на сърцевидни акценти и хоризонтално омбре е чудесен начин да разнообразите лавандуловите си нокти. Тук имаме градиент на плътни нокти от лавандула до светлорозово, като безименният и средният пръст са украсени със сърца.

Фин и елегантен маникюр за лятото – 6 минималистични идеи

Летен маникюр – цветовете на сезона

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

Лавандулови завъртулки

Ако търсите нещо вълнуващо, носталгично и различно, лавандуловите завъртулки са за вас. Този уникален маникюр се отличава с лилава и бяла палитра, завихрена в дизайн, напомнящ истинско изкуство. За да постигнете този външен вид, изберете лавандулова или пастелна основа и няколко допълващи се цвята, с които да направите вихрещите се линии. Най-хубавото на дизайна е, че не разчита на прецизност, така че няма как да го объркате.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари