IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за къси нокти – модерни дизайни за есента

30 септември 2023 18 00

От флорални мотиви до френски връх

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Най-модерните маникюри за есента не се отнасят само до сложно изкуство по ноктите или вълнуващи нюанси. Този сезон също е свързан с дължината, по-специално късата. Но не се заблуждавайте – по-малкото пространство също може да бъде изпълнено с толкова елегантност и стил, колкото дългите нокти, които доминират през последните години. Есенните нюанси и най-новите дизайни стоят добре и на ноктите с къса дължина.

Маникюр за къси нокти – модерни дизайни за есента

Дизайн от 70-те

Отминалите десетилетия все по-често се превръщат в основно вдъхновение за мода и красота. Маникюрите не правят изключение, като тази есен може да забележите по пръстите на много хора дизайни от 70-те години. Ако и вие искате да се потопите в атмосферата на миналото, ви предлагаме този лесен, но красив стил, който може да направите и у дома. С комбинацията от есенни цветове и завъртулки, маникюрът определено ще привлече вниманието на околните.

Кафява захар

Есенните усещания са доста силни с този маникюр в кафяво и бежово, които се преливат едно с друго в лесен абстрактен дизайн. Предлагаме ви да оформите ноктите в квадратно-овална форма. Отличават се с квадратна форма със заоблени ъгли и плосък горен ръб. Това е перфектната форма за хора, които искат ниска поддръжка на ноктите си, защото не е прекалено дълга, но в същото време си личи, че имате маникюр.

Оранжево

Супер модерен за лятото, кървавооранжевият маникюр ще се пренесе и в есента, като единствената актуализация ще се състои в по-дълбокия му нюанс. Този цвят е чисто съвършенство, както и самият дизайн.

Абстрактно изкуство

Доказателство, че не се нуждаете от дълги нокти, за да имате страхотно изкуство върху себе си. Тези къси есенни нокти са всичко, което трябва да притежавате, за да се сдобиете с желания от вас дизайн. Абстрактната атмосфера е привличаща вниманието и със сигурност ще ви спечели няколко комплимента.

Шоколадов маникюр – водеща тенденция за есен 2023

Нестандартен маникюр за есента – змийските шарки са на мода

Шоколадови нокти и замръзнал металик – тенденциите в маникюра до края на годината

Есенни цветя

Въпреки че цветята не са нещо новаторско за пролетта, същото не може да се каже за есента. Докато навън дърветата се подготвят за зимата и се оголват, а останалите растения се прибират в земята на топло, то ноктите ви могат да се превърнат в цял букет от красота с този лесен и интересен дизайн.

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари