IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черешова мока – популярният маникюр за есента

7 октомври 2023 13 30

Вече завладя социалните мрежи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма платформа за социални медии, която да определя тенденциите в естетиката и любовта към нови продукти така, както го прави TikTok. Въпреки че може да е изтощително да „прелиствате“ ежедневно, когато сезоните започнат да се сменят и ни е необходимо ново вдъхновение за гардероба, няма по-добро място от приложението.

Сега, когато времето официално взе решение, че е есен, нашите препоръчани видеа включват хора, които ни информират какво има и какво предстои този сезон. Черешовочервено, кубинки и което е най-изненадващото, кроксове, са сред водещите тенденции през есента. Но най-голямата тенденция за маникюр през есента, която виждаме, е цветът черешова мока. Красивият и зноен нюанс е навсякъде в социалните мрежи, като съвсем скоро ще започнете да го виждате и около вас.

Тенденцията

Името на тенденцията изобщо не е подвеждащо. Нюансът, около който се върти всичко, изглежда така, както си го представяте – наситен, почти черен, лилаво-кестеняв нюанс, напомнящ за истинска червена череша. Той има дълга история, като последното му възраждане е под името черешова мока. Ако сте лакирали ноктите си през 90-те години, вероятно сте видели този цвят и веднага сте си спомнили тъмнолилавия нюанс, който накара света да полудее. Той е преформулиран и преименуван няколко пъти, но все още може да го намерите в магазините.

@kuriass ✨FALL NAILS || Cherry Mocha☕️? || Me siento un poco rara por que casi siempre traigo colores nude o french tip? pero me gustaron mucho!? #nails #nailsinpo #fallnails #dnd #cherrymocha ♬ original sound - gilmoregirlstok

Въпреки че черешова мока идеално описва цвета, който става все по-популярен, това не е просто име за класически есенен нюанс, а истински цвят на лак. Възходът му в цикъла на тенденциите също се координира с по-грандиозната, по-смела мода, която е също толкова популярна, колкото и оригиналният лак в тъмнолилаво. Инфлуенсъри и модни любители съчетават знойния нюанс с всичко – от небрежното си ежедневно спортно облекло до грима в рок атмосфера, кожени визии и пантофки.

Маникюр за есента – перфектната цветова комбинация

Кашмирени нокти – неутралният маникюр за есента

Шоколадов маникюр – водеща тенденция за есен 2023

Как да си направите визията

Ако вече сте виждали маникюра в TikTok и искате да го изпробвате, имате късмет, тъй като той е супер лесен за пресъздаване у дома. Както споменахме, на пазара вече има готови лакове в цвят „черешова мока“, които ще улеснят още повече процеса.

Когато изберете вашия лак, е само въпрос на следване на типична рутина за създаване на маникюр. Първо отстранете стария си лак от ноктите с лакочистител. След като са изчистени, изрежете и изпилете ноктите и до желаната дължина и форма - това също е моментът да приложите всякакви удължения, ако искате. След като приключите, изпилете ноктите си, за да получите равномерно нокътно легло, върху което да работите, и нанесете любимия си основен лак, преди да поставите цвета.

@anaalvarez New season, new nails ??✨ Burgundy is a MUST for fall ?? #fallnails #nailvlog #fallnailinspo #septembernails #burgundynails #fallnails2023 #cherrymocha #cherrymochanails #itgirl #cozyseason ♬ original sound - scarlett

След като основният лак изсъхне, нанесете два до три слоя черешова мока по ваш избор и оставете да изсъхне. След това запечатайте с топ лак с висок блясък или дори с матов топ лак, ако се чувствате в авантюристично настроение. След това използвайте малко масло за нокти, за да поддържате здравето им, и ще бъдете готови за следващия ден.

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари