IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за есента – кои цветове ще са най-модерни

8 октомври 2023 18 00

С какво да лакирате ноктите си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Независимо дали сте от типа, който седи по часове пред огледалото, преди да излезе, или просто слагате най-удобните си дрехи, сресвате косата и тръгвате, едно е сигурно – добавянето на красив цвят върху ноктите винаги гарантира повишена самоувереност

Може би това е обичайният ви домашен маникюр или един час релакс, който получавате на всеки няколко седмици с вашия маникюрист, или може би това е начинът да повдигнете настроението си, когато погледнете към ръцете си и видите лакираните нокти – каквото и да е, знаем, че красивият маникюр винаги подобрява картинката. И ако вече се чудите какво точно ще е подходящо за есента, която вече настъпи, ние можем да ви помогнем. 

Няма по-добър начин да посрещнете новия сезон от промяна във визията си, а маникюрът е най-лесната и бърза крачка. Тази есен има няколко модерни нюанса, които е добре да имате върху ноктите си, за да бъдете актуални и красиви. 

Цветовете в маникюра за есента

Лате

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Независимо дали предпочитате вашето лате ледено през цялата година или го заменяте с топли напитки през есента и зимата, едно нещо е сигурно – този вдъхновен от латето нюанс ще бъде на мода този сезон. 

Червено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Нюансите на червеното са класически избор по всяко време на годината, но тази есен ще виждаме все по-често този ярък, бонбонено-ябълков нюанс върху пръстите на голяма част от дамите. 

Изпечена глина

Оранжевите нюанси бяха на мода през лятото, напомняйки ни за красивите залези и изгреви, които наблюдаваме с приятели и половинки от плажа. Сега обаче, когато тези прекрасни мигове вече са зад гърба ни, е време да променим леко цветовата гама. Ако сте фенове на оранжевото, не се притеснявайте – то никъде няма да ходи. Просто нюансът му ще бъде малко по-мек и наситен, а именно наподобяващ изпечена глина. 

Слива

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Този красив лилаво-кафяв нюанс е олицетворение на есента. Той е мрачен, мистериозен и ще ви пренесе в сезонната атмосфера още с първия слой, който се сложи върху ноктите ви. 

Нов маникюр за есента – кой ще е най-популярният цвят за сезона

Порцеланови нокти – новата тенденция в маникюра

Маникюр за есента – перфектната цветова комбинация

Тъмнозелено

Зеленото е нюансът, от който просто не можем да избягаме тази година и това не се променя през есента. Потопете се в по-мекия поглед на цвета, лакирайки ноктите си в наситено зелено каки. Това е почти неутрален нюанс, но със свежа и хладна атмосфера, на която няма да може да се наситите. 

Тъмнокафяво

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Никога няма да сбъркате с наситен кафяв нюанс през есента. Той е неутрален и подходящ за сезона, но е достатъчно различен, че да не изглежда скучен. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари