IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къдрав боб – прическата, която не остарява

5 ноември 2023 12 00

Идеите, които ще ви накарат да се подстрижете късо

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Напоследък бобът се превърна в предпочитана прическа. Красотата на късия стил е, че е подходящ за всички текстури и може да бъде оформен по толкова много различни начини. Къдравият боб служи като идеален пример за това. Много знаменитости с текстурирана коса – от Тиа Моури до Зендая – наскоро бяха забелязани да носят къс боб, засилвайки все повече интереса към прическата. 

Ако обмисляте подобен външен вид, ние можем да ви помогнем. По-долу ви представяме няколко зашеметяващи примера за къдрав боб, както и полезни съвети, които да ви помогнат да оформите своя. 

Идеи за къдрав боб

Къдрав боб с бретон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TiaMowry (@tiamowry)

Добавянето на бретон към вашия къдрав боб е идеалният начин да прибавите закачлива, свежа нотка към вашата прическа. За да постигнете най-прецизния резултат, е важно да обърнете внимание на дължината на челото. Хората с по-дълги чела трябва да завършат бретона точно над веждите. Може да го направите с крем за удължаване на къдрици, за да ги дефинирате и да се преборите с накъдрянето. 

Дефиниран къдрав боб

Влюбихме се в тази красива визия на Мейгън Гууд. Според фризьори, това е чудесен вариант за хората с по-фина къдрава коса. Поддържането на къса прическа създава илюзията за повече обем. За да придадете на вашите къдрици повече пълнота, използвайте дифузер. 

Усъвършенстван къдрав боб

Яра Шахиди

Снимка: Getty Images

Този обикновен, но изтънчен боб е един от любимите ни стилове, които Яра Шахиди е носила. Ако не искате бретон с пълно покритие, почерпете малко вдъхновение от актрисата и разделете косата си настрани, за да създадете изкуствен бретон. За допълнителна дефиниция и изразителност, използвайте спрей за кондициониране на къдриците. 

Мокър къдрав боб

Уилоу Смит

Снимка: Getty Images

Асиметричният боб на Уилоу Смит се отличава с неравномерни кичури, създавайки визия, която е супер стилна и изтънчена. Ако планирате да пресъздадете вида на естествената си коса, ще ви трябват крем, гел и серум, за да създадете перфектния лъскав, мокър завършек.

5 прически, с които да прикриете израсналите си корени

Златиста брюнетка – новият цвят в косата за есента

Съвети за красота – прическите, които привличат хората

Плажен къдрав боб

Бионсе Гети

Снимка: Getty Images

Текстурираният френски боб на Бионсе никога няма да излезе от мода. От омбре цвета до плажните свободни къдрици, това е зашеметяваща визия, която не се нуждае от голяма поддръжка. Ключът към постигането на визията на изпълнителката е лекото накъдряне и разресване. Използвайте балсам и пяна за накъдряне, за да вдъхнете живот на прическата си. Балсамът е наситен със съставки, обогатяващи силата, които гарантират, че кичурите ви ще останат здрави, докато пяната предлага лека фиксация и текстура, за да създадете този плажен завършек. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари