IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и A$AP Rocky пуснаха гланц за устни

8 януари 2024 10 50

Предлагал невиждана хидратация

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана и A$AP Роки знаят как да се целуват по-добре. Суперзвездната двойка си партнира в създаването на нов продукт за устни на марката за красота Bad Gal: Fenty Skin Lux Balm Ultra-Hydrating Cherry Lip Balm (на стойност 16 долара).

„Създадохме най-якия балсам за устни“, възхити се певицата в съобщение за пресата, като го нарече „най-добрият спасител на устните“.

„Той осигурява незабавна хидратация“, добави тя. „Устните ми изглеждат и се чувстват по-добре от всякога.“ Макар че продуктът с масло от ший и череши се появи на пазара в петък, A$AP Rocky се закани с него още преди пет месеца в музикалния си клип Riot (Rowdy Pipe'n) – в който той подходящо рапира за „нова колаборация с майката на бебето ми“. Рапърът от Fashion Killa допълнително разгърна моделските си умения в шумен видеоклип в акаунта на Fenty Skin в Instagram в петък.

Това не е първият път, в който Роки е лице на продукт на Fenty; преди това той позира за линията за грижа за кожата на марката през 2020 г., само няколко месеца след като двамата с Риана за първи път предизвикаха слухове за запознанство.

Освен в създаването на продукти за кожата, двойката се е фокусирала и върху разширяването на семейството си като в края на миналата година посрещна втория си син Риот.

Може би някой ден и децата на двойката ще се включат в разнообразяване на портфолиото на марката Fenty със собствена колаборация.

„Искам да кажа, че децата ми ще трябва да си намерят работа някой ден, нали?“ пошегува се Риана пред E! News миналия месец, когато я попитаха дали ще поемат бизнеса ѝ след години, като добави, че „от тях зависи дали ще искат да участват“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари