IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две деца не стигат – Риана е готова за трето

20 декември 2023 17 40

Изпълнителката вече е майка на две момчета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана очевидно не е приключила със създаването на деца и е готова за още едно!

Въпреки че милиардерката роди две деца в рамките на две години, сега тя проговори за възможността да увеличи семейството си с още един член. До този момент Рири е майка на 3-месечния Райът и 1-годишния RZA, които споделя с партньора си A$AP Rocky. И двете момчета вече направиха дебюта си в социалните мрежи, участвайки във фотосесии с известните си родители. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riri and Daya (@ririanddaya)

За новата година обаче Рири си пожелава в семейството ѝ да се роди още едно дете, този път момиче. Тя бе на червения килим преди партито, организирано в чест на новата ѝ колекция с Puma. След като постигна успехи в музиката, модата и красотата, изглежда, че изпълнителката няма нещо, което да не може да прави. Тя обаче е на друго мнение.

„Оказва се, че не мога да имам дъщеря“, шеговито отговори Риана. Допълва, че би искала още едно дете, като вече се бори с огромното преимущество на мъжкото присъствие в дома ѝ. Казва, че 75% от хората у дома са мъже, така че би било добре да има женска подкрепа. „Така че стискам палци“, каза звездата. 

Но докато времето за ново раждане настъпи, Рири има много други задачи, включително какво биха правили синовете ѝ като пораснат

Попитана дали те ще последват стъпките ѝ в модата и музиката, тя сподели, че всичко зависи от тях. Възможно е да поискат да бъдат в светския живот, но също така може да изразят желание да стоят настрана от светлината на прожекторите и да атакуват съвсем различно поле за развитие. И в двата случая Риана е категорична, че ще ги подкрепя и ще бъде горда от избора им. 

Риана с нов имидж: Стана блондинка

Блага вест: Година след първото дете, Риана отново е майка

Различната майка – бременната Риана кърми сина в официална фотосесия

Всъщност, изпълнителката заяви, че RZA вече се опитва да показва, че не харесва много камерата и би искал да стои далеч от нея

„Това е неговото държание в момента. Обича да се гледа в огледалото, но когато ме види с телефона, започва да се срамува. Отказва да е моят обект за забавление. Категорично отказва“, споделя гордата майка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Риана обаче не е единствената, която е във възторг от семейния живот с две деца. Съвсем наскоро A$AP Rocky също сподели мили думи относно съжителството си с носителката на „Грами“ и синовете им. 

„Мисля, че се справяме добре в създаването и отглеждането на деца. Мисля, че това е най-доброто, което сме правили досега. Нищо не е по-добро от това, нито един дизайн, нито едно парче“, казва рапърът. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари