IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко за обемната коса на Майли Сайръс в стил „Ракел Уелч“ от 70-те

6 февруари 2024 10 30

Прическата на попзвездата на наградите „Грами“ беше пълна с тайни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс имаше една от най-стилните вечери на наградите „Грами“ 2024. Тя носеше не една, не две, дори не три визии за най-голямата музикална вечер. Изпълнителката на Flowers и вече носителка на „Грами“ носеше за случая цели пет различни тоалета, спиращи дъха. Но не те, а косата на 31-годишната Сайръс беше това, което привличаше най-много внимание.

Да, тя се появи на червения килим в разголена персонализирана рокля на Maison Margiela, но именно обемната ѝ коса накара всички да се взират в нея.

Попзвездата се е обърнала към дългогодишния си фризьор Боб Ресин, за да ѝ създаде прическа, която да отива на всичките ѝ тоалети за вечерта. „Работя с Майли от дълго време и тази вечер искахме да създадем нещо различно от миналата година, със стил, който се усещаше като влияние от 70-те години на миналия век, вдъхновение от „Барбарела“, като същевременно имаше модерен, пънк стил. Обемна визия на косата, но такава, че да има свежо, секси усещане“, разказва той пред списание People.

По-нататък Ресин споделя, че той също е използвал за модел една от най-характерните прически на иконата от 70-те години на миналия век – Ракел Уелч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Фризьорът е използвал продуктите за грижа за косата Nexxus, за да поддържа косата на Сайръс голяма и удобна за докосване през цялата нощ – истинско постижение, като се има предвид дългата и бурна вечер, която тя имаше. Сайръс се изкачваше и слизаше от сцената на „Грами“, приемайки две награди (първите ѝ „Грами“) и изпълнявайки хитовата си песен Flowers. Тя дори по едно време се превъплъти в легендата Тина Търнър по време на изпълнението си, копирайки нейното поведение на сцената, което също беше изпитание за нейната прическа в стил буфан.

Ресин сподели стъпка по стъпка разбивката на визията на косата на Сайръс в Instagram, в случай че някой от нейните фенове иска да пресъздаде прическата у дома. Той е използвал продукти против влага, за да укроти косата на Сайръс във влажното време в Лос Анджелис (и да я държи под контрол в дъжда!) и е използвал термозащитен спрей, преди да я оформи с кръгла четка и сешоар.

След това той е използвал лак за коса като е напръскал с него всяка част от косата, докато я е изсушавал, за да може да накара всяка част да застане точно както той е искал. Той също така е използвал велкро ролки в горната част, за да създаде още повече обем.

Накрая е добавил малко вакса за коса за блясък и мекота, за да я поддържа гладка през цялата нощ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Сайръс наистина се нуждаеше от огромна, обемна прическа, за да балансира чистия блясък на всичките си пет визии за вечерта на „Грами“, като всяка една беше по-красива от предишната. 

Възможно е Майли да се е вдъхновила за тази обемна прическа и от визията на дългогодишното си гадже – Макс Морандо, който има дълга коса с бретон, също оформена на едри къдрици.

За още новини от света на звездите и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Нини ( преди 2 месеца )
Красота и талант ! Няма силикони, пластмаси. Има много труд , спорт и дисциплина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana1 ( преди 2 месеца )
mnogo si e dobre momi4eto . pojelavam na tova prekrasno suzdanie na snimkata da e vinagi uspe6na , vinagi usmihnata i da ima zdrave i mnogo 6tastie . tia go zaslujava mnogo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар