IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за нов маникюр – 6 цвята, които ще искате отново и отново

31 март 2024 18 00

Пролет е, време е за промяна

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Като човек, който обича да носи по-цветни и светли тоалети, не е изненадващо, че залагам на подобни опции и в салона за красота. Особено подвластна съм на желанието да имам по-забележими нокти през пролетта, когато природата около мен също се зарежда с различни живи нюанси. През зимата обичам да нося наситеночервено и бордо, а през лятото залагам на ярки корали и живи зелени нюанси. Но през пролетта е време за пастелни нокти. Не е нещо новаторско, но подобно на флоралните щампи и плетени чанти, те са синоним на първия по-топъл сезон за годината. 

Може да не го вярвате, но пастелните цветове за нокти всъщност са изненадващо гъвкави. Въпреки че са цветни, техните приглушени и бледи тонове е много по-малко вероятно да контрастират на дрехите ви, отколкото, да речем, неонови или смели нюанси. Плюс това, те се поддават на всякакъв дизайн на ноктите. От пастелни омбре на всеки нокът до пастелни френски връхчета или графично блокиране на цветовете, има стотици актуални опции. 

Пролетен маникюр – пастелни цветове за нокти

Млечножълто

Искате ли да внесете малко цвят във вашата минималистична неутрална естетика? Масленожълтото е начинът да го направите. Кремообразните, млечножълти тонове са универсално ласкави и ще придадат незабавен ефект на неутралните тоалети, без да изглеждат прекалено крещящи и дръзки. 

Люляк

Люляковите тонове буквално никога няма да излязат от мода. Независимо дали ги носите като основен лак, като алтернатива на класическия бял френски маникюр, или като акцент върху ноктите, не можете да сбъркате с приглушен лилав нюанс. 

Матча

Вероятно най-готиният нюанс на зеленото, матча зеленото е свежа алтернатива на традиционно ментовите пастели. 

Праскова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Живите оранжеви и коралови нюанси винаги се завръщат през лятото, но точно сега деликатните кайсиеви и приглушените прасковени цветове са идеално модерни за пролетта. 

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

Нокти като диско топка – новата тенденция в маникюра

Нов маникюр – дизайни, подходящи за годината на Дракона

Небесносиньо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Какъв по-добър начин да повдигнете настроението си от светлосин лак на върха на пръстите си? Напомнящо за ясни пролетни дни, небесносиньото наистина може да ви накара да се усмихнете, дори в най-трудния ви ден. 

Розово

Класическа, елегантна и универсално ласкателна, тази розова опция е най-добрият начин да се включите в тенденцията Barbiecore, без да бъде прекалено. 

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари