IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къса и розова коса: Мишел Уилямс продължава да залага на пастелното пикси

16 май 2024 14 40

Актрисата се появи с прическата за първи път на Met Gala 2024

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Розовата коса на Мишел Уилямс не беше само за модното събитие Met Gala. Явно актрисата е решила да запази трансформацията в косата си за по-дълго време.

43-годишната Уилямс отново показа пастелните си кичури на афтърпартито на ABC Upfront в Ню Йорк във вторник, 14 май. Тя беше разделила косата си на път настрани, а късият ѝ бретон беше загладен назад от едната страна. Уилямс съчета кичурите си в цвят на дъвка със сребърно-златиста рокля без ръкави с изискан дизайн на Celine. Актрисата завърши визията със сандали с каишки, блестяща чанта и мек грим.

Уилямс присъства на партито със съпруга си Томас Кейл, който носеше костюм на райета и бяла риза с копчета. Влюбените гълъбчета се държаха за ръце, докато влизаха в залата.

Уилямс дебютира трансформацията в косата си на Met Gala през 2024 г. (на основната снимка), когато се украси в причудлив тоалет на Chanel. За най-голямата нощ на модата, която се проведе на 6 май в Музея на изкуствата „Метрополитън“ в Ню Йорк, тя сложи тъмна очна линия, а устните ѝ бяха в цвят на фуксия.

Нейната бяла минирокля се отличаваше с голямо деколте, пухкави ръкави от тюл и блестящ, деликатен шлейф. Тя добави точното количество блясък с кристална лента за глава и диамантени обеци.

По това време феновете на звездата не бяха сигурни дали косата на Уилямс е временно боядисана в розово, или не. Преди да премине към розовия цвят, Мишел дълго време носеше платиненоруса пикси прическа, която дебютира на Оскарите през 2023 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@dawsonscreek_world)

През годините Уилямс също така се е появявала в рус боб, носела е бронзови и кестеняви кичури, и много други.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари