IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп на красотата – част 2

11 януари 2015 09 00

На какво да заложим през 2015 година?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Рождената дата може да „каже“ много за характера на даден човек, в зависимост от зодиакалния знак, в който попада.

Когато става въпрос за грим, добре е да имаме предвид каква натура сме и да правим своя избор в красотата именно според самите нас.

Познаването на най-силните черти ни дава възможност да подчертаем своите качества както като хора, така и визуално.

Вече представихме първата част от зодиакалните знаци, а сега е време да продължим с останалите шест.

Какво определят за вас звездите по отношение на грима и на кои цветове е добре да акцентирате през 2015 година?

Вижте сами.

Рак

През 2015 година представителите на зодия Рак ще открият, че така мечтаната любов не е много реалистична. Ще претърпят лични разочарования, които обаче ще ги стимулират в професионален план. Фокусирайте се върху самите вас и вашия дом. Цветовете в грима, които ще внесат хармония върху лицето са земните тонове, бледорозовите нюанси и неутралните.

Лъв

Смелите лъвици притежават неподражаема красота, изразителни черти и силен характер. Гордостта, достойнството и самочувствието на тези огнени жени се подчертават успешно с червени тонове върху устните или тъмнокафяви сенки върху очите. Златното ще внесе блясък в цялостната визия – използвайте го като акцент в грима.

Дева

За представителите на зодия Дева, 2015 година е времето, в което ще успеете да се „откачите“ от всичко, което ви дърпа назад в живота. Неправилен партньор, лоша работа или какъвто и да е друг дразнещ фактор. Преоткрийте себе си и по отношение на грима – свежите тонове и блясъкът ще отиват на новото ви Аз. Заложете на гланц за устни, перлени сенки в сребристо и прасковен руж.

Везни

Вечно колебаещите се Везни ще открият своята социална същност. Ще се чувствате най-добре сред много хора, но ще бъдете много селективни относно това кого допускате до себе си. Общуването с много хора ще отключи във вас експериментаторът – изпробвайте светли и метални нюанси. Задължително поставете акцент върху очите. Препоръчваме да се спрете на наситеножълто.

Скорпион

Сатурн вече не властва над Скорпионите и това означава, че дойде краят на житейските уроци, преподадени и научени по трудния начин. Със сигурност, годината вещае много финансови успехи, което комбинирано с натрупания опит, ще ви помогне да се наслаждавате на всичко в живота. Оранжевите и зелените цветове са много подходящи за вас в грима през 2015 година.

Стрелец

През 2015 година представителите на зодия Стрелец ще се отдават на момента. Ще изпробвате нови за вас неща, ще експериментирате с добре познатите и ще откривате колкото се може повече. Червеното е цветът, който ще ви съпровожда през всички предстоящи приключения. Можете спокойно да го нанасяте като ярко червило или като силен руж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари