IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да си направите: Маникюр със звезди

17 юли 2019 14 30

За почитателките на минималистичния стил

Instagram

Instagram

Минималистичният стил в маникюра е една от тенденциите за лятото. При него се използват дребни декорации на малка част от нокътя, които му придават елегантен и ненатрапчив вид. 

Поставянето на дребните детайли по ноктите изисква голяма прецизност и използването на някои инструменти. Въпреки това крайният резултат си заслужава. 

Маникюр със звезди е пример за използването на минималистичния стил. При него на няколко от нокътните плочки или на всички се залепват стикери във формата на звезди. Подходящ е за ежедневно носене, стига основата да не е с твърде тъмен или искрящ цвят. 

Необходими материали: 

– звезди за декорация;
– лак за основа; 
– безцветен лак; 
– щипка за поставяне на звездите; 
– лакочистител и памук. 

 


 

Маникюр с фолио – как да си го направите?

По магазините се продават най-различни неща за декорация. Потърсете звезди с по-малка големина. За предпочитане е те да са в сребърно или златно, а не по-цветни. Ако все пак намерите по-пъстри, сложете само безцветен лак за основа. 

Как да си направите маникюра стъпка по стъпка?

1. След като сте оформили ноктите с пилата, преминете към поставянето на основа. Не забравяйте, че това лято актуални са нюд тоновете. Ето защо подберете по-светъл, близък до телесния цвят нюанс, например бежово или нежно розово.

 

 

Маникюр в стил „негативно пространство“ – как да си го направите?

2. Когато основата изсъхне, вземете пинсетата и поставете звездичките на желаните от вас места. Те може да са по средата на нокътя, на върха или в единия или другия му край. Има вариант да поставите по една звезда само на два нокътя или да аранжирате по 3 малки декорации през пръст. Някои са самозалепващи се, а за други ще трябва да сложите малко безцветен лак, за да прилепнат към нокътя. 

 

 

3. Нанесете безцветен лак отгоре за по-голяма издръжливост. 

Многоцветен маникюр: Хит за пролет-лято 2019

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари