IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Гримовете ми са за всички

17 септември 2019 16 00

Певицата пусна своя линия през тази година

Само преди месец, Лейди Гага се присъедини към отбора на звездите, които притежават собствена козметична линия. Певицата пусна на пазара продукти от марката си Haus Laboratories, чиито цени варират между 16 и 49 долара.

Haus Laboratories се превърна в първата козметична компания, която ще се предлага само и единствено в Amazon. В официално съобщение в социалните мрежи, Гага призна, че причината, която стои зад решението й да открие собствена линия, е много лична.

Гага

Снимка: Reuters

Тя написа, че като малка никога не се е чувствала красива и е имала проблеми да намери смисъл във външната и вътрешната красота. Тогава обаче Гага открива гримовете. „Спомням си, че гледах майка ми как всяка сутрин си слагаше грим и придобиваше самочувствие. Тогава започнах да експериментирам с палитрите, защото исках да стана силна като майка ми“, добавя още певицата.

Гага продължава историята си като признава, че точно така се е появила и сценичната ѝ персона. „Намерих супергероя в себе си. Понякога красотата не идва даром“, завършва своето съобщение тя.

гага

Снимка: Reuters

Сега певицата е на корицата на списание Allure и на страниците му говори за козметичната си линия. Признава, че иска тя да е за всички почитатели, независимо от техния пол. „Искам всички полови идентичности да знаят, че са имани предвид. Никой не е изключен“.

Тя добавя, че иска нейните потребители да не се срамуват от себе си. „Искам някое момченце, което всъщност се чувства момиче, да се прибере вкъщи и да каже, че иска да си сложи от моите гримове“. Певицата признава, че се надява нейната линия да вдъхнови децата да изразяват себе си свободно и това, което чувстват вътре в себе си.

Гага

Снимка: Reuters

В интервюто си за Allure, Гага се обръща към всички с молбата да помагат на света както могат и да не пречат на околните да живеят собствения си живот. Тя признава, че целта ѝ е да направи промяна в живота на хората.

„Ако не променям живота на хората, какво изобщо правим на този свят?“, завършва Лейди Гага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари