IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон с 15 хиляди долара в косата

21 януари 2020 12 30

Актрисата се появи с гривна на Tiffany

Снимка: БГНЕС

Чарлийз Терон може и да си тръгна с празни ръце от церемонията на наградите SAG, но пък в косата си носеше нещо, което много хора биха предпочели пред статуетката. Актрисата се появи на червения килим с гривна на Tiffany, която струва 15 хиляди долара.

Причината, поради която тя е заложила на този аксесоар е позната на толкова много жени. „Нямах време да си боядисам корените“, призна Терон в интервю с TNT Drama преди церемонията. Разбира се, гривната струва много повече от посещение на фризьорския салон, но смятаме, че това не е проблем за звездата.

И всъщност тя успя да постигне ефекта си. Никой не разбра за проблема ѝ докато тя самата не го спомена. На помощ на актрисата идва нейният стилист Адир Абъргейл, който споделя, че прическата ѝ е била вдъхновена от тоалета на Givenchy, с който Терон се появи на наградите. 

Нямахме време да боядисаме корените ѝ и затова аз реших да сложим гривната“, казва той пред Refinery 29.

Сглобяването и прикрепянето на бижуто обаче се оказало доста трудна задача. Затова Абъргейл се обадил на приятел, който е професионалист в сплитането, който да направи една плитка, върху която да се закрепи аксесоарът. „След това поставих гривната върху плитката, за да може да стои стабилно“, допълва стилистът. 

Процесът на приготовление беше публикуван в профила на Адир Абъргейл в Инстаграм. „Блестяща коса и диаманти могат да зарадват всеки човек“, написа той. Чарлийз Терон допълни визията си с 11-каратови обеци, които отново бяха дело на Tiffany. 

Чарлийз Терон – жената, която предпочете самотата 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари