IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тараджи Хенсън: Известните не изживяват мечтите си

3 април 2019 14 40

Звездата е поредната знаменитост, която има проблем със славата и бори депресия

Снимка: сп.Variety

Снимка: сп.Variety

Звездата от сериала „Империя“ Тараджи Пи Хенсън е поредната знаменитост, която трудно се справя със славата и страда от депресия и раздразнение. Актрисата разкри, че от години води битка за психическия си баланс в новия брой на сп. Variety на тема „Влиятелните жени в Ню Йорк“.

„Славата беше забавна в началото, но колкото повече остарявам, толкова повече се нуждая от лично пространство. Мисля, че основното погрешно разбиране на известността и богатството е, че щом ги имаме, хората смятат, че живеем мечтата на живота си. Но това не е така“, коментира Тараджи.

„Когато всички извикат КРАЙ на снимачната площадка, аз се прибирам у дома със сериозни проблеми. Аз съм човек. Страдам от депресия, раздразнителността ми се покачва всеки ден и никога не съм се изправяла пред подобно нещо. За мен това е ново“, обясни 48-годишната Хенсън.

За да се справи с проблема, актрисата разкри още, че редовно се вижда с терапевт във Вашингтон.

„Това е единственият начин, по който мога да се справя. Да говориш с приятели е хубаво, но се нуждаеш от професионалист, който да те насочва и да ти дава упражнения. Така че, когато си на ръба, ще знаеш какво да си кажеш, за да се успокоиш и да преодолееш тези слаби моменти“, каза актрисата.

Тараджи смята, че трябва да се сложи край на стигмата, която оковава темата за менталното здраве и затова е решила да основе фондация в чест на баща си – Борис Лоурънс Хенсън, който също е имал психически проблеми, след като се е завърнал от войната във Виетнам. Той си отива през 2006 на възраст от 58 години от рак на черния дроб.

„Не спират да ме питат дали правя благотворителна дейност. Е, това ще бъде моето призвание, защото вече ми писна. Хората се самоубиват, минават на наркотици, мислят, че могат да оправят всичко с едно хапче. Баща ми се би във Виетнам и се върна друг човек. Но не получи нито физическа, нито емоционална помощ.

Сега аз съм тук и искам да подкрепя афро-американците, които ежедневно се сблъскват с драма, просто защото са черни“, категорична е Тараджи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари