IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Еванс – опасно секси

28 април 2012 06 30

Красавецът изкушава жените от корицата на списание Prestige

Снимка: Prestige

Снимка: Prestige

Синеокият хубавец Крис Еванс, който нашумя с екшън-фантастиката „Отмъстителите"(The Avengers), чиято премиера в България е на 1 май, излъчва истинско мъжество и сексапил от корицата на списание Prestige, Хонг Конг. Той беше включен и в топ 10 на престижната класация на списание People за "Най-сексапилните мъже за 2011 година".

Крис първо нашумя с ролята си на комиксовия герой „Капитан Америка". Този персонаж участва и в „Отмъстителите", наравно с Железния човек, Богът на гръмотевиците - Тор, Хълк и Черната вдовица (всичките са изиграни от известни холивудски актьори).

Харизматичният, 30-годишен красавец споделя с читателите на списанието следните факти за себе си: "Като малък не обичах комиксите. Те ми се струваха по-подходящи за умните хлапета. Аз определено си падах по анимационните филмчета от сорта на „Зайчето Бъни".

За ролята си на героя Капитан Америка: "Винаги съм се старал да пазя добра физическа форма, но продуцентите искаха още. Наеха ми, специално треньор от Лондон, който цели три месеца работеше с мен неуморно - всеки ден по два часа. Тренирах най-вече с тежести, защото трябваше да натрупам мускулна маса като на образа от комикса."

По повод слуховете за връзките му с различни известни жени (в миналото е имал връзки с Джесика Бийл и Минка Кели): "Слуховете не ме притесняват. Те са нещо нормално. Един обяд с известна жена и вече си на страниците на жълтите медии. Леко комично ми се струва всичко това, но съм се примирил."

Вижте снимките на Крис в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари