IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ни действат разделите на известните двойки?

23 септември 2015 10 06

5 етапа на скръб, през които преминаваме

Бен и Дженифър; Снимка: Splash News

Бен и Дженифър; Снимка: Splash News

Тази година много известни и обичани холивудски двойки се разделиха, за ужас на своите многобройни фенове.

Сред тях са Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които имат три деца, но решиха да сложат край на 10-годишния си брак при загадъчни обстоятелства.

Същото важи и за семейството на музикантите Гуен Стефани и Гавин Росдейл, които също имат три деца и бяха заедно цели 13 години, но подадоха молби за развод.

Още по-странно беше решението на Меган Фокс да се раздели със съпруга си Брайън Остин Грийн, за когото е омъжена от 5 години и и от когото има двама невръстни сина.

Ако човек е харесвал някои от тези двойки, няма как да не изпита гняв и тъга, когато разбере, че те са решили да си обърнат гръб един на друг и да поемат по различни пътища.

В такъв момент човек се пита: „Как е възможно, та те изглеждаха толкова щастливи и сплотени? Бяха семейство за пример!“.

Е, това са и 5-те неизбежни етапа, през които ще преминете, след като разберете, че любимата ви двойка знаменитости е била дотук:

Етап 1: Отричане

В началото информацията няма да ви се струва правдоподобна. Все ще си мислите, че това са жълти клюки и недобронамерени слухове, които целят печалба за медиите. Дори ще смятате, че звездите трябва да съдят въпросните таблоиди за разпространяване на лъжи и невярна лична информация, както и за подвеждане на обществото.

Етап 2: Гняв

След като ви стане ясно, че въпросната двойка наистина се развежда, вие ще им се разсърдите. Защо, по дяволите, са решили нещо подобно! Нали имат няколко деца, нали си имат кариери и пари и всичко им е наред! Трябваше да се опитат да изгладят различията си. Ако тези супердвойки се отказват от любовта и семейното щастие, каква надежда има за останалата част от света?

Гуен Стефани и Гавин Росдейл; Снимка: Getty Images

Етап 3: Раздалечаване от проблема

След това ще започнете да си казвате – това е нещо нормално за Холивуд и за покварения свят на известните, влиятелните и богати хора. В този свят няма нищо трайно, включително чувствата, емоциите, приятелствата, взаимоотношенията и др. Вероятно всички семейства щяха да са разделени, ако живееха в Лос Анджелис. Те са напълно OK за там.

Етап 4: Депресия

После ще започнете да си казвате: „Защо не можех и аз да живея в Лос Анджелис, да бъда сред приятелския кръг на тази двойка и да им повлияя да не се разделят?“ Ще смятате, че бихте могли да предотвратите тази раздяла, стига да имахте сила и достъп до тези знаменитости.

Етап 5: Приемане

Накрая ще започнете да стоите в очакване за следващата звездна двойка, която ще сложи край на брака си. Все пак това се случва всеки ден и е част от живота – хората се събират и разделят, какво толкова! Няма да плачете за тях и дори няма да мислите за тях. Това си е техен проблем, може пък в бъдеще да са по-щастливи като екссъпрузи.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари