IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените се контят заради...жени

13 юни 2011 12 21

Представителките на нежния пол отдават значение на женските комплименти, а не на мъжките

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Оказва се, че жените не се контят, за да печелят мъжкото възхищение, а да натрият носа на конкуренцията. Според проучване направено във Великобритания от компанията-производител на козметичните продукти "Simple" става ясно, че дамите се обличат, за да се впечатлят една друга.

От 2000 запитани жени две трети от тях се обличат, за да си "изпросят" комплименти от другите дами. Те преглеждат гардероба си сутрин с идеята да впечатлят приятелки и колежки, а не представителите на мъжкия пол. Дори и най-оригиналният комплимент на някой самец, не може да се сравни със завистливия поглед на жена, която очевадно се изяжда заради придобивката или вида на друга.

Дали това е нормално или не, няма да коментираме. Интересно е обаче, че цели 22 процента признават, че въобще не ги интересува какво мислят представителите на силния пол...и разбира се това не ги прави лесбийки! Просто те знаят кой е по-голям и обективен моден критик! Близо 50 процента казват, че предпочитат да чуят комплимент от жена, вместо от мъж.

(БТА)

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
Не става дума дали са ми истински приятелки или не. истината е, че жените се гласят повече заради други жени, защото другите жени могат да оценят усилията и майсторството, ако щеш, нужни за постигане на определена визия. Мъжете харесват една жена, но не могат да определят какво точно й харесват. Само жена може да каже на друга - съчетала си чудесно обувките и шнолата за коса ;) И да, няма нищо лошо в това
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
До Sunnny: "големи" приятелки са ти тогава. Обективно мъжко мнение ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 12 години )
Така е и няма нищо лошо в това!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 12 години )
Най-накрая някой да направи проучване на нещо, дето е ясно като бял ден. Жена се гласи най-много когато има среа с приятелките си!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Polityyyyy ( преди 12 години )