IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хората се чувстват най-нещастни на 29 години

4 септември 2013 10 00

Преди 30-те и двата пола се усмихват най-малко

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако наближавате 30 години, по-добре да се заредите с позитивизъм и да се обградите с хора, които да ви разсмиват постоянно. Британско проучване показва, че хората се чувстват най-зле на 29 години. Тогава те се усмихват средно 12 пъти на ден. За сравнение по-възрастните – на около 80 години – се усмихват по 16 пъти на ден.

Най-позитивни и жизнерадостни са бабите и дядовците на 79 години. От резултатите на скорошно изследване 33 % от запитаните съвсем искрено се усмихват около 21 пъти дневно, пише Daily Mail.

Изследването съобщава още, че господата са по-навъсени и някои от тях може да не се усмихнат цял ден.

В случай, че сте необвързана и си търсите партньор, не забравяйте да показвате често белите си зъби. Седем от десет участници от мъжки пол издават, че усмивката им прави впечатление далеч преди да забележат с какво е облечена жената.

Проучването е направено от iWhite Instant – марка за избелване на зъби и според него най-щастливи в Обединеното кралство са жителите на Белфаст, които се усмихват по 20 пъти на ден.

Според британците Кейт Мидълтън е с най-пленителната усмивка на света. Снимка: Reuters

Също така мнозинството от запитаните (31 %) смятат, че херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е дамата с най-ослепителна усмивка в света. Виктория Бекъм обаче няма повод за радост – 2045 от участниците в допитването я определят като най-намусената знаменитост.

И докато моделът Кара Делевин демонстрира завидна фигура, усмивката ѝ също не блести особено, заради което потъва в дъното на класацията.

Усмивката на Хари Стайлс също прави впечатление. Снимка: Reuters

Сред мъжките знаменитости господата с най-хубави усмивки според участниците са Саймън Коуел и Хари Стайл от момчешката група „One Direction" .

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Vessy Lalova ( преди 10 години )