IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво правят жените, когато са сами у дома

12 февруари 2014 07 00

Танцуват голи, следят бившия и...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Когато излезете от апартамента, тя изведнъж става друг човек. Не се превръща в сериен убиец разбира се, а отприщва необузданата си скрита страна. Когато жената остане сама вкъщи, тя прави странни (за някои) неща. „Ние се опитваме да покажем най-добрата версия на себе си, когато сме около мъжа си. Така че веднага щом излезе, освобождаваме лудото си поведение, което се боим, че би го отблъснало или най-малкото би намалило сексуалното му желание към нас“, казва ДиАнна Лорейн, експерт по връзките, базиран в Лос Анджелис.

„Да бъдеш„добро момиче“ е уморително, така че останем ли сами, ние показваме и бунтарската си същност и правим неща, които не би трябвало“, обяснява Саша Кейгън, автор на книгата Quirky Alone и лайф коуч по професия.

Ето и какво вероятно прави тя, докато вас ви няма:

1. Гледа някакъв откачен сериал, документален филм или риалити

„Ние обичаме да гледаме буквално извратени предавания. Жените се интересуват от емоциите, от болката, от странните неща в живота и това да бъдеш човек. Жените обичаме драмата, докато мъжете си падат по екшъна, състезанието. Затова и често гледаме сами шоуто за жената, която е 250 кг и отчаяно иска да отслабне, или пък мъжът, който си прави шеста операция, за да заприлича на жена“, казва Саша Кейгън.

2. Тя се оглежда чисто гола в огледалото

Преди да решите, че тя се възхищава самовлюбено на тялото си, всъщност истината е точно обратната. Британско изследване показа, че жените прекарват по 10 минути дневно, гледайки се в огледалото и след това чувствайки се зле. „Жените проверяват как изглеждат бедрата и дупето им. Гледат стриите и целулита си и позират, за да видят как най-добре могат да скрият недостатъците си“, казва Лорейн.

За да повдигнете самочувствието ѝ и увереността ѝ, просто ѝ кажете сутринта, докато се подготвя за работа: „Скъпа, изглеждаш невероятно. Разкошна си... толкова естествена“.

3. Тя танцува из къщата... гола

Вероятно тя имитира туъркинга на Майли, за да бъде перфектна пред вас или пък просто изживява фантазията си да бъде поп звезда. Която и да е причината, това „ни помага да се почувстваме секси и женствени“, споделя Лорейн и добавя: „Много жени танцуват голи и на токчета. Някои дори обичат секси бельо. Когато сме сами, ние не се тревожим дали сме секси за мъжа и се забавляваме истински“.

4. Ликвидира половината хладилник

Ако когато тя е сред вас, чопли в чинията като пиленце, вероятно докато ви няма, опустошава хладилника.

„Не се чувстваме свободни да ядем каквото си поискаме пред един мъж. Затова, когато го няма, можем наистина да се насладим на любимата си храна.“, обяснява Лорейн. Ако искате тя да се отпусне пред вас ѝ кажете, че е секси, каквото и да прави и каквото и да яде.

5 . Изпълнява болезнени и „странни“ разкрасителни ритуали

Стискане на черни точки, кола маска на мустака, рязане на мазоли от пръстчетата на краката, вадене на подкожни косми с игла от деликатни места...„Дамите чувстват задоволство, когато вършат тези неща и освен това така си почиват. Сякаш са една стъпка по-близо до мечтаната визия.“, казва Лорейн.

6. Шпионира бившия си във Facebook

В едно изследване на Men's Health се казва, че 70 % от жените си признават, че следят поне един от бившите си в социалната мрежа. И то не защото им липсва! „Ние искаме да видим чий живот е по-добър – моят или на бившия? Може да не сме влюбени в него, но сме любопитни“, споделя Лорейн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

:) ( преди 10 години )
rumy.galabova ( преди 10 години )
с ( преди 10 години )
хахах ( преди 10 години )
От до всичко е вярно.Всичките ги правя, ама това би трябвало да е тайна...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
милена мил ( преди 10 години )
хаххахаа за порното - почти задължително - не казвайте на никого хахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
веси ( преди 10 години )