IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няколко лесни начина да се отворите към другите

8 юли 2014 11 52

Помагат и при общуването със силния пол

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Срамежливостта вече не е добродетел, а спирачка да постигнете целите си. Ако се свените да общувате открито с другите и да не си казвате от какво се нуждаете, винаги ще получавате по-малко. Освен това няма как да спечелите вниманието на мъжете, които ще си мислят, че не са ви интересни и ги отбягвате.

Ето и 5 лесни начина да станете по-екстровертни, особено към силния пол:

Не се страхувайте да общувате

Много лесно можете да промените темата към нещо, което ви интересува и от което разбирате. Правете го, за да се включвате по-активно в разговора. Не се притеснявайте и да задавате въпроси.

Опитайте онлайн запознанства

По този начин може да запазите своята анонимност и да се чувствате по-сигурни. Дори и да имате реален профил, вероятно ще ви бъде по-лесно да общувате с писане, отколкото очи в очи. Ако човекът отсреща ви допада и се чувствате достатъчно комфортно, вижте се с него.

Социализация

Спрете да отказвате партита, кино, събирания с колегите. Колкото по-често се намирате сред забавляващи се хора, толкова повече ще „попиете“ от тяхното настроение и ентусиазъм. Освен това сред цяла тълпа няма как да не намерите поне един, достоен за вниманието ви.

Бъдете мистериозни

Всеки обича загадките и мистериите. Говорете с леки недомлъвки и не разкривайте всичко за себе си. Това ще ви направи много интересна за другия пол.

Помислете какво харесва и какво го отблъсква в хората.

Когато излезете на среща с мъж, приложете вашата „матрица“ върху него и вижте дали ви допада. Така ще ви е много по-лесно да се спирате на точните хора.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Vesko ( преди 9 години )
Facking bulshits.... тази статия е супер проста. Коментар номер 1 казва всичко. Единственното нещо е да обичате хората и просто да знаете, че по призумция хората са добри. Това, което ние правим е да се отблъскваме един от друг.Не е важно какво правите, важно е какво ви е мнението за вас самите и за околните. Ако вярвате, че вие сте добър човек и хората около вас са добри, дори и само да седите пак ще сте интересен на мъжа около вас. Статии като тази ви пълнят главите с глупости само.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )