IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В 23.59 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак. Събитията ще са противоречиви. Идеи не ви липсват и подходът ви към работата ще е активен, но пък прекалената ви напористост може да предизвика неодобрение от страна на колегите. За предпочитане е да работите самостоятелно, ще постигнете добри резултати с минимални усилия.

Телец

Създайте си предварителна програма за работа и изпълнявайте задълженията си по реда на постъпването им. Подхождайте творчески към задачите, спазвайте правилата и не се противопоставяйте на препоръките, които ви дават по-опитни колеги. Избягвайте дейностите, с които не сте съвсем наясно.

Близнаци

Нужна ви е отправна точка днес, с каквото и да се захванете. Не е подходящо да инициирате промени, свързани с професионалния ви статус. Някои ваши действия може да бъдат подложени на критика. Отговаряйте аргументирано и без нотки на агресия, за да не навредите на отношенията си.

Рак

Не е изключено да се наложи да пътувате. В същото време ще трябва да се справите с доста голям обем информация и да класифицирате най-съществената. Не се обиждайте на забележките на колегите си, целта им ще е да ви помогнат, а не да ви злепоставят. Деловите разговори може да са свързани с напрежение и разминаване на мненията.

Лъв

Анализирайте финансовото си състояние, не са изключени проблеми. По-добре намалете разходите, вместо да търсите заеми. Не посягайте на запасите си, скоро ще имате нужда от тях за по-съществени дейности. Не изоставяйте по средата започнатите занимания.

Дева

Дребна случка ще ви върне към спомени. Ще е малко трудно да се съсредоточите в текущите си задължения. Не са изключени проблеми, ако работата ви е свързана с клиенти или с много хора. Внимавайте какви документи подписвате.

Везни

Следвайте задълженията си и не се намесвайте в чужди занимания. В състояние сте да се справите с всяка възложена задача, знания и опит не ви липсват, но сте доста нерешителни. Отношенията с колегите едва ли ще са толкова конструктивни, колкото ви се иска, но не сте в позиция да промените каквото и да било, така че не се и опитвайте.

Скорпион

Резултатите от днешната ви работа може да не удовлетворят очакванията ви, но пък ще са ви полезни дълго време. Не е желателно да рискувате, особено що се отнася до финансите ви. Не пренебрегвайте мнението на партньорите си, ще ви помогне да подобрите организацията и да повишите ефективността си.

Стрелец

Девизът ви днес трябва да е опит, старание, дисциплина. Уплътнявайте времето си максимално, всяко забавяне може да е свързано с материални загуби или морални вреди. Вероятно ще се наложи да оставите домашните задължения на заден план, така че ако искате да ги довършите изцяло е по-добре да ги отложите за друг ден.

Козирог

Не си правете твърде амбициозни планове. Не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им и ще изгубите твърде много време, обмисляйки изпълнението. Ориентирайте усилията си изцяло към текущата работа, колкото и да е монотонна. Не обещавайте нищо и не вярвайте на обещания, ще ви подведат.

Водолей

Ще разполагате с добри възможности за създаване на нови делови контакти. Заемете се с трудоемките и отговорни задачи. Енергетиката и творческият ви потенциал са в хармония. Ще ви хрумнат оригинални идеи за справяне със затрудненията, на които сте се натъквали до момента. Не прекалявайте с разходите.

Риби

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно, прекалено сте чувствителни и в състояние да се разстроите дори от шеговита забележка. Намалете инициативата и контактите. Ще се чувствате много по-спокойни, ако не се налага да се съобразявате с прекалено много хора и да се занимавате с непознати дейности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари