IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 април

11 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мислете бързо и прагматично. Ще се наложи да разпределите времето си между семейството и приятелите. От вас зависи да изгладите някои противоречия, проявете старание.

Телец

Дружелюбни сте, но няма смисъл да сте прекалено услужливи. Не скъсявайте дистанцията с непознати, някой ще се възползва от добротата ви и ще се почувствате неприятно. Прилагайте нестандартен подход към сложните казуси.

Близнаци

Бъдете готови да се „превключвате“ от една работа на друга максимално бързо и в същото време да действате концентрирано. Правете нещата така, че да нямате финансови задължения. Следобед умората ще си каже думата и може да сте доста раздразнителни, не си го изкарвайте на близките си.

Рак

Две са условията за успех: самоконтрол и висока степен на организация. Ще се наложи да направите избор между почти равностойни по параметрите си варианти. Залагайте на финансовите, а не на случайни фактори.

Лъв

Не привличайте вниманието. Наблюдавайте, слушайте и анализирайте. Обръщайте внимание на подробностите, ще ви подсетят как да се справите с текущата работа с минимални усилия.

Дева

На работното място ще се разрази спор на стара тема. За ваше удивление мнение, което сте изказали преди и е било отхвърлено, сега ще получи подкрепа. Дайте старт на идеята без да се възгордявате от успеха си.

Везни

Няма да ви е скучно днес, събитията ще са достатъчно, за да активират мисълта ви. Изпълнявайте привичните си задължения дисциплинирано и последователно. Реакцията на някой от околните може да ви направи твърде лошо впечатление. Не коментирайте.

Скорпион

Намалете както инициативата, така и контактите. Ще попадате в доста противоречиви ситуации от време на време. Не настоявайте на своето, дори да сте сигурни в аргументите си. Малката отстъпка ще ви осигури желаната победа, но по-късно.

Стрелец

Ще се наложи да се реванширате на някого, който преди време ви е помогнал. Направете го незабавно и без допълнителни уговорки, дори да сте притиснати от времето или други фактори. Ще почувствате облекчение от факта, че сте „разплатили“ задължението си.

Козирог

Някои ситуации днес ще ви принудят да заобиколите собствените си принципи. Обстановката ще е сложна. Мислете не какво ще спечелите, а как да намалите загубите.

Водолей

Ще се натъквате на разни затруднения, но ще са преодолими и ще успеете да си свършите работата. Поведението на околните на моменти ще е твърде емоционално. Не се намесвайте, следете само за резултатите от собствената си работа.

Риби

Началото на деня може да е свързано с някакво недоразумение, разминаване, закъснение за среща, но след това обстоятелствата ще се променят и ще сте в благоприятна позиция. Отрицателните преживявания ще са свързани с постъпка на децата или родителите ви. Дайте им възможност да обмислят действията си преди да изразите мнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари