IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 юли

11 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да не се отклонявате от основните си задължения. Всяко разсейване или пренасочване на вниманието може да предизвика неприятности с дълготраен ефект като например травма. Потърсете мнението на по-възрастните си колеги за казуси, с които ви е трудно да се справите.

Телец

Отношенията между хората от най-близкото ви обкръжение днес няма да са много дружелюбни. Комуникацията им ще е затруднена, те самите ще имат усещането, че говорят на различни езици. Не е изключено да потърсят медиаторското ви съдействие. По-добре не се намесвайте, за да не ви натоварят с чужди грешки.

Близнаци

Ако не се налага не уреждайте въпроси, свързани с държавната администрация. Спазвайте правилата за движение, независимо дали сте водачи или пешеходци и не влизайте в спорове с представители на изпълнителната власт. Придържайте се към общоприетите норми на поведение.

Рак

Търсете начини за довършване на отложените задачи. Колкото повече ги влачите, толкова по-трудно ще бъде да се справите с тях. Не съжалявайте за вещите или хората, с които по някакви причини се налага да се разделите.

Лъв

Поредица преплитащи се, макар и не свързани пряко помежду си обстоятелства ще ви накарат да се замислите над собствените си пропуски и грешки. Ще ви помогнат да осъзнаете съвсем точно мястото си в действителността и какви промени е подходящо да предприемете. Създайте си план за действие, но не бързайте с реализацията му.

Дева

Не се опитвайте да постигнете целите си „на всяка цена“. Преценявайте ефекта от действията си първо в рамките на общочовешкото, а след това на материалното. Няма да ви е приятно ако получите допълнителни приходи за сметка на старо приятелство.

Везни

Стратегията ви като цяло може да е правилна, но обстоятелствата ще ви принудят да промените тактиката. Ще трябва да коригирате сроковете, които сте си поставили първоначално. Ориентирайте се незабавно към онези занимания, които сте в състояние да реализирате „тук и сега“, а по-късно ще „сглобите пъзела“ с всички останали.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен, а настроението – романтично. Преценката ви за фактите е много повече идеалистична, отколкото прагматична. Въздържайте се от уговаряне на сделки от финансов и материален характер, може да попаднете в измамна схема. Лесно ще преодолеете различията в мнението с любимия човек.

Стрелец

Стремителни сте до прибързаност. Свързвате всяка поставена задача с повече от една идея за изпълнението й и ви е трудно да изберете най-ефективната. Овладейте инерцията, за да подредите мислите си и да не предизвикате травма или авария от непредпазливост.

Козирог

Работоспособността ви е висока, но мисълта, че се налага да се съобразявате с условия, които не одобрявате, ще се отрази негативно на настроението ви. Опитайте се да погледнете нещата откъм добрата им страна. В крайна сметка, при такива обстоятелства никой не може да ви обвини в липса на инициатива.

Водолей

Затрудненията, с които се налага да се справяте ще са сериозни, но ще ви амбицират. Част от тях ще са свързани с хора от миналото. Съобразявайте изказванията си със спецификата на характера им, ако разчитате на съдействие.

Риби

Подхождайте към иновациите и рационализациите с умерен ентусиазъм. Въздържайте се от кардинални решения както в материален, така и в духовен аспект. Преценявайте финансовия ефект от действията си, за да не замените неработещо ново с доказало приложимостта си старо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари