IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юли

12 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако някой ви каже, че не трябва да работите в петък, защото ще ви умре шефът, не го слушайте. Напротив, днес бъдете максимално активни. Заемете се с най-трудните задачи, покажете се в най-добрата си светлина. Ще впечатлите влиятелна личност с уменията си.

Телец

Обстановката на работното място ще е като пред буря в саваната. Заради нечия грешка, пропуск, недовършена задача ще ви натоварят допълнително, а много е вероятно да ви предложат и кардинална промяна на служебния ви статус. Не бързайте да приемате. Офертата е плод на емоции и няма да ви осигури възможностите, които си представяте.

Близнаци

Ако се налага да пътувате, запознайте се подробно с маршрута, метеорологичната прогноза и пътната обстановка. Подгответе надлежно автомобила си, ако ще пътувате със собствен транспорт. В случай, че ще използвате обществен, не се доверявайте на случайни превозвачи. Бъдете внимателни, ако работите с електроуреди.

Рак

Част от текущите занимания ще имат няколко възможни варианта за решение. Не налагайте своите виждания. Ако колегите ви решат да приложат подход, който се различава от вашия, не оспорвайте избора им. Прекалената самоувереност ще създаде сериозни проблеми.

Лъв

Нечие недотам любезно изказване може дълбоко да ви засегне на тема „честолюбие“. Излишно е да доказвате, че сте по-добри от всички останали и да изтъквате заслугите си. Оставете резултатите да говорят за вас. Постарайте се да изгладите противоречията от любовно естество, ако има такива.

Дева

Започнете деня с трудните занимания и по-точно с онези, с които по някаква причина не сте успели да се справите. Сега ще ви се получат много добре и фактът, че веднъж завинаги сте ги ликвидирали ще се отрази положително на самочувствието ви. Доброто ви настроение ще се окаже заразително за близките, направете им импровизирано домашно парти.

Везни

Работоспособността ви е висока и в комбинация с прословутата ви любознателност ще даде тласък на текущата дейност. Не е изключено да получите стимул във вид на финансова или материална награда за усърдието си. Ако ви я връчат пред колектива, споделете част от нея с присъстващите.

Скорпион

Намалете темпото и инициативата. Не е изключено днес да се чувствате прекалено напрегнати, прекалено импулсивни, препятствията, на които се натъквате да ви изглеждат по-драматични, отколкото са всъщност. Действайте по принципа „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“ и денят ще мине без особени сътресения.

Стрелец

Тонусът ви е висок, енергия не ви липсва, но на моменти действията ви може да се окажат твърде хаотични. Ако ориентирате усилията си в правилното направление ще постигнете повече, отколкото предполагате. Ще разполагате с подходящи условия за прекратяване на личен конфликт.

Козирог

Текущите ангажименти няма да ви затруднят, но някои разногласия от личен характер може да стигнат до критична точка. Ако споровете са между вас и представител на по-възрастното (по-младото) поколение ще е най-добре да намерите някакво временно решение и да отложите разговора. Точно днес няма да изгладите какъвто и да е спор.

Водолей

Подсъзнателно може да усетите приближаването на някаква опасност. Да сте тревожни, напрегнати, но да ви е трудно да се ориентирате какво точно се случва. Истината е, че не ви грози нищо лошо, но не разполагате с достатъчно информация за ситуациите, в които ще попаднете днес и това ви прави несигурни. Заемете наблюдателна позиция, ще ви помогне да се ориентирате в обстановката.

Риби

Запазете спокойствие и реагирайте с усмивка, каквото и да се случи. Събитията ще са противоречиви. Ако в дадено направление постигнете успех, то много е вероятно със следващото да не се справите. Нищо странно, животът е поредица от възходи и падения, които във вашия случай няма да са фатални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари