IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 август

15 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тенденцията на днешния ден е двойствена. Оригиналното мислене ще ви е полезно за справяне със сложни ситуации. Но в същото време сте нетърпеливи и може да пропуснете важни подробности, да се наложи да правите едно и също нещо два пъти. Ще сте по-ефективни, ако не бързате излишно.

Телец

Ще получите актуална информация по въпрос, с който се занимавате от доста време и ще промените концепцията си относно очаквания краен резултат. Това може да рефлектира върху съществуващи към момента договори, дори в частност върху деловите ви отношения.

Близнаци

Непредвидени обстоятелства ще ви помогнат да се освободите от ограничения, които затрудняват реализацията на личните ви планове. Ще разполагате с прекрасната възможност да игнорирате условия, загубили смисъла и тежестта си.

Рак

Вероятно ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения. Ще се появят поради омаловажаването на фактори, на които не сте обърнали внимание. Реагирайте светкавично без да се плашите от промените, които ще се окажат необходими.

Лъв

Част от разговорите ще са трудни и конфликтни. Ще е трудно да решите кое е по-важно, личните интереси или обществените ви позиции. Дайте предимство на екипните цели.

Дева

Действайте смело, ако трябва да участвате в някакви публични прояви като дискусии, презентации и пр. Със сигурност ще впечатлите присъстващите и ще създадете полезни връзки. Съобразявайте се с масовите тенденции, независимо че към момента може да не са особено удобни лично за вас.

Везни

Ако очаквате прекалено много от приятелите си днес може да преживеете поредното разочарование. Каквото и да са ви обещали, колкото и отдавна да се познавате, ще се наложи в последния момент да търсите вариант Б или да отложите някои ангажименти. И не бързайте да се сърдите, преди да разберете всички подробности.

Скорпион

Изненадваща покана за среща или случайна среща с приятели ще ви зарадва и изпълни с мили спомени. От една страна ще ви зареди с енергия и ентусиазъм, но от друга ще сте доста по-разсеяни. Ако можете да избирате дали да работите самостоятелно или в екип, второто е за предпочитане.

Стрелец

В случай, че ще пътувате, независимо планирано или не, имайте си едно наум и бъдете готови за изненади. Ще са по-скоро неприятни и ще ви забавят, така че е желателно да предвидите резервно време за придвижването си. Не прекалявайте с багажа, ако имате намерение да ползвате обществен транспорт.

Козирог

Присъствието ви на публично мероприятие ще се окаже доста полезно. Освен новостите, които ще научите, ще срещнете колеги или съученици, които от години живеят по други географски ширини. Не е изключено да обсъдите идея за общ бизнес.

Водолей

Пълнолуние във вашия знак… Не се случва много често, но за вас ще е като „фенер в тъмнината“. Ще получите информация за куп ситуации, които до момента са ви били неясни. Ще са свързани основно с любовните отношения, които ще претърпят положителна промяна.

Риби

Не позволявайте на околните да ви използват за слушател, пред когото могат да си „изплачат мъката“. Сензитивността ви е повишена и всяка лоша новина сте в състояние да възприемете като своя, че и да я изживеете, което ще навреди на здравето ви. Отделете време за самостоятелна разходка сред природата, която ще ви тонизира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари