IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се гневят отделните зодии? (2 част)

13 септември 2019 18 00

Скорпионите са груби, но съжаляват за стореното

Istockphoto

Всеки човек изразява своите емоции по различен начин. Едни са доста сдържани и не си позволяват да повдигнат тон на никого, докато други палят от най-малкото нещо и ги държи с дни.

Според астрологията, зодията определя как представителите на отделните зодии показват своя характер. Някои се ядосват толкова силно, че го показват твърде експресивно и могат да разрушат дългогодишни приятелства.

След като ви разкрихме как първите шест представители на зодиака показват гнева си, ето и информация за останалите:

Дева

Те реагират по два начина – или са твърде емоционални и не спират с агресивните нападки, или просто игнорират всичко и си правят своите заключения. Ако решат да не ви спестят гнева си, ще бъдат болезнено откровени и няма да скрият своята критика към вас. Въпреки че изглеждат уверени докато се аргументират, те се притесняват как ще реагирате и дали не са отишли твърде далеч.

Везни

Когато говорим за изразяването на гнева, Везните не са чак толкова лоши. Те са прекалено нерешителни и „претеглят“ предимствата и недостатъците от това да са яростни. Първоначално могат да „подпалят“ и желаят да си изкарат всичко на вас, но в следващия момент решават да отстъпят. Ако разумът им надделее, Везните все едно забравят всичко и се оттеглят настрани, за да се успокоят.

Скорпион

Също като Овните, Скорпионите се славят с неконтролируемия си гняв. Настъпят ли ги по опашките, те не се бавят със своята реакция. Не ги интересува това какво ще кажат хората, те държат да бъдат откровени и не спестяват критики. Въпреки че понякога са агресивни, все пак имат чувства и нерядко съжаляват за свои груби постъпки в миналото, направени под въздействие на емоциите.

Стрелец

Ядосат ли ги, те не се чудят как да действат, а настояват да разрешат проблема на момента. Винаги се водят от своята импулсивност – нещо, което понякога им изиграва лоша шега. Така нараняват хората около тях, независимо колко са им близки.

Козирог

Хората от тази зодия са странни птици. Ударят ли ги по самочувствието или ги наранят, може да таят всичко в себе си и да го прикриват с дни, но в един момент гневът им ще изригне. В определени ситуации не признават, че са ядосани, а в други няма как да го скрият. Да спечелите спор с тях е мисия невъзможна. Дори и да се опитате да го защитите, само ще се изморите от разговора с тях, който натоварва прекалено много.

Водолей

По принцип те са сдържани и трудно може да ги ядосате, но когато това стане, те се опитват да избягат от реалността. Ще си тръгнат демонстративно, ще се качат на колата и ще карат с часове или ще отидат на някое приятно място, за да им мине. Ако са ви били гневни, не ги търсете известно време, защото няма да ви говорят. Понякога обаче Водолеите не могат да спрат напиращото недоволство в гърлото и предпочитат да говорят. Когато излеят всичко, ще им олекне.

Риби

Те са неконтролируеми щом се разярят. Застанете ли пред тях, когато са ядосани или сте им дали повод да се чувстват по този начин, ще ви направят „диви и щастливи“. Не е изключено да проявят насилие или да си навредят на самите тях. Трябва им повече време, за да дойдат на себе си. Тогава може и да не помнят какво са казали и как са ви обидили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )