IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да бъдете по-популярни в социалните мрежи?

29 септември 2019 13 00

Снимките и описанието на профила са важни

Pixabay

Намирането на половинка с нарастването на годините е все по-трудно. Очакванията на човек се увеличават, а с това и разочарованията. Ако все още сте необвързани, сигурно ви е писнало ваши познати да ви уреждат срещи или да ви намекват, че е крайно време да си потърсите гадже в интернет. Вместо да се ядосвате, че нямате късмет със срещите, може да си направите профил в социалните мрежи или да влезете в някой сайт за запознанства.

Въпреки че основната цел на Facebook не е да търси половинки на хората, много негови потребители са я открили именно там. Дискутирайки нещо в определени групи или търсейки информация за даден проблем, вие може да откриете човек, с който да говорите свободно по различни теми. В един момент ще осъзнаете, че двамата имате много общи неща.

Ето няколко начина, с които да бъдете по-популярни в социалните мрежи:

1. Снимки

Ако искате да направите впечатление, то подбора на снимките, които ще качите в профила си, е много важен. Когато нямате гадже, трябва да покажете това чрез кадрите. Не се крийте зад анимационни герои или фотоси на известни личности. Покажете вашия чар. Не гледайте право в камерата, усмихнете се и не стойте все едно някой ви е наказал.

селфи момиче

Pixabay

Снимката на профила трябва да е актуална и да се вижда ясно. Препоръчително е тя да е само ваша, а не на няколко души. Добре е да се вижда ясно лицето ви (да е в близък план), но това не означава, че трябва да сложите някаква от типа „паспортен формат“. Колкото по-разчупена е, толкова по-добре.

2. Описание

Разкажете повече за себе си чрез описанието във вашия профил в социалните мрежи или сайта за запознанства. Тук не става дума да посочите, че отглеждате едно куче и две котки, а по-скоро какво сте завършили, какво работите и как се забавлявате в свободното си време.

5 неща, привличащи другия пол като магнит

Описанието трябва да е кратко и да съдържа основната информация за вас. Ако желаете, може да напишете на колко години сте и че сте необвързани. Всичко друго може да разкажете допълнително, ако ви пишат или поканят на среща.

3. По-нестандартни постове

Всеки има право да споделя каквото си иска в социалните мрежи, но понякога хората прекаляват с качването на снимки и мъдри мисли. Не забравяйте, че трябва да споделяте разни неща всеки ден, за да не ви забравят, но и да не качвате повече от 3 публикации на ден, за да не бъдете сметнати за „спамаджия“.

чатене

Pixabay

За да има разнообразие, споделяйте какво похапвате, кои места посещавате, какви продукти ползвате. Все пак, не дразнете с твърде много снимки от почивки или купони. Ако не можете да си намерите половинка, сменяйте по-често профилната си снимка. Избягвайте кадри от сорта „Имам нови плочки в банята“.

Топ 3 зодии, които мразят сайтовете за запознанства

4. По-чиста комуникация

Социалните мрежи и сайтовете за запознанства са направени, за да свързват хората. Винаги гледайте на полетата за коментар под снимките и съобщенията като вдигане на служебния телефон. Бъдете отзивчиви и не се заяждайте, дори и когато отсрещната страна ви предизвика. Внимавайте какво пишете под определени постове, защото всичко в интернет пространството остава и може да бъде видяно по всяко време. За да направите добро впечатление, бъдете любезни, но не прекалено.

snimka

Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари