IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В изненадващо спокойната обител на Травис Баркър

20 май 2022 18 00

Съпругът на Кортни Кардашян живее в дзен къща

Getty Images

Getty Images

Барабанистът на групата Blink-182, който набра популярност и покрай връзката си с риалити звездата Кортни Кардашян, живее в нетипично спокойна за рок звезда обител, която демонстрира в овия брой на списание Architectural Digest. Музикантът, който работи по последния албум на Machine Gun Kelly, вече фигурира в списъците с най-великите барабанисти на всички времена.

Колкото до къщата му в Калабасас, Калифорния, тя е наистина място, в което Травис може да си почине и да се отпусне със семейството и приятелите си. Красивото убежище Баркър споделя с трите си деца, Ландън и Алабама Баркър и Атиана Де Ла Хоя, която е негова доведена дъщеря.

Преди три години, в опит да внуши по-голямо чувство за спокойствие и ред в просторната резиденция, която притежава от 15 години, Баркър решава, че е време за освежаване. По предложение на сегашната си свекърва - Крис Дженър, музикантът се обръща за съдействие с интериорния дизайнер Уолдо Фернандес, който създава в дома му проста, но елегантна дзен атмосфера.

„Травис не търсеше твърде характерен или някакъв странен стил на рок звезда“, спомня си Фернандес. „Той искаше дом, който да му позволи да мисли и да бъде в мир със себе си. На практика за тази визия заложихме на приглушена цветова схема, съчетана с топли материали като лен, дърво и обзавеждане по поръчка, вдъхновено от класиката от средата на миналия век“, продължава Фернандес.

Баркър признава, че сдържаната атмосфера на дома му е леко отклонение от някои от предишните му къщи. „Имал съм домове с много крещящи цветове, със стенописи, висящи от тавана. Но с три мои деца, плюс децата на Кортни, това място трябваше да изглежда така точно в този момент от живота ми. Исках къща, където да мога да си почивам и да се наслаждавам на семейството си, място, където да създаваме спомени“, обяснява музикантът. Като пример той описва типичните неделни идилии в Casa Barker, когато семейството се събира за веганска храна, последвано от редене на пъзели и настолни игри или просто гледане на филми.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари