IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джош Дюамел показа своята хижа в Минесота, която споделя с младата си съпруга

12 октомври 2023 10 50

Актьорът се е приготвил за края на света и за Страшния съд едновременно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джош Дюамел показа своя невероятен дом в Минесота, който споделя с много по-младата си съпруга Одра. Актьорът показа своята вдъхновена от идеята за края на света хижа, разположена на 26 акра земя. Джош разказа в нов епизод на предаването In Depth With Graham Bensinger, че баща му го е завел на това място, което той смята за истински рай, за първи път преди около 15 години.

Имотът включва три кладенеца, няколко функционални стопански постройки и... прекрасно езеро. 50-годишният бивш съпруг на попзвездата Фърги разкри, че притежава тази отдалечена хижа от известно време като имотът е подготвен с ресурси за оцеляване, включително три кладенеца и склад с храна.

Звездата от „Такъв е животът“ си спомни, че за първи път е придобил имота преди около 15 години, след като се влюбил в него заради факта, че е „далеч от всичко“.

Джош дори се шегува, че ако настъпи Страшният съд, той е напълно подготвен да се скрие на това място, където разполага с външна сауна, достатъчно много вода и храна, както и всякакви ресурси за оцеляване. „Тук изпитвам много радост“, казва той за това как буйната зеленина и езерото имат лечебен ефект върху него.

Актьорът разказва, че е придобил първата половина от имота за 75 хиляди долара, а по-късно го е разширил с още земя за още 100 хиляди долара. Джош добавя, че днес стойността на имота е много по-висока, особено след като той е вложил много пари и време в облагородяването му.

Дюамел твърди, че колкото и да струва имотът днес, това за него „няма значение“, тъй като няма планове да го продава. Що се отнася до това защо е изградил и подготвил „ресурсите за оцеляване“ в имота, той казва, че иска не само да е готов за всякакви страшни събития в световен мащаб, но най-вече да има място за почивка сред природата.

„Живеем в наистина деликатно общество, в което ако загубим мобилните си телефони, ще загубим умовете си“, казва той, добавяйки, че в днешно време самата мисъл, че не можем да се сдобием с гориво или храна, ни ужасява. „Просто исках място, където да мога да се измъкна, докато нещата се нормализират“, добави той.

„Имам този страх, че ще трябва да се преместя тук и сам да си произвеждам храната“, казва той пред водещия. „Не знам дали това някога ще се случи, но чувствам, че това умение да можеш да оцелееш е нещо, което трябва да науча.“

Звездата от „Трансформърс“ разсъждава още в предаването и върху травматичното си възпитание като си спомня времето, когато баща му е бил бездомен и е живеел в автомобила си, след развода на родителите си.

В момента Джош и настоящата му съпруга – носителката на корона за красота Одра Мари са в очакване на първото си общо дете. Той има и по-голям син – Аксел от брака си с  певицата Фърги.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари